sâmbătă, 17 octombrie 2009

The Sunclub sosesc la Hot and Fresh

Chiar daca in ultimele zile am cam zgribulit, la Hot and Fresh ne incalzim cu viitoare hituri care ne aduc aminte de vara. Duminica te astept la o noua emisiune impreuna cu cei de la Radio Killer, Lady Ga Ga, DJ Rynno & Sylvia feat Phelipe, In - Grid si The Sunclub. Trupa The Sunclub nu are nimic in comun cu The Underdog Project dupa cum s-ar crede la prima auditie. Olandezii de la The Sunclub colaboreaza de ani buni cu cei de la Spinnin Records. Au debutat cu piesele „Jump” in 2005 au lansat in 2007 „Fiesta Reloaded” iar acum la final de 2009 compun un nou hit si anume „Te Te (Shake that Heaven)” lansat in Romania impreuna cu cei de la Roton.


“Sighisoara Muzicala”

Casa de Cultura “Mihai Eminescu gazduieste de ieri a doua editie a Festivalului “Sighisoara Muzicala”. Editia din acest an debutat la orele 19 la Sala Mihai Eminescu a Casei de Cultura cu spectacolul Ludwig, Niccolo si Jo, un spectacol de teatru muzical in regia lui Radu Gheorghe. In acesta seara, in a doua seara de festival va avea loc Concertul Extraorinar al Operei Brasov, care ii are ca invitati pe Cristian Braicssa, membru al orchestrei radio din Frankfurt, cu concertul pentru contrabas si orchestra lui Botessini. Este vorba despre unul dintre cei mai titrati muzicieni romani la aceasta ora, care va canta in premiera la Sighisoara. In partea a doua a concertului, soprana Felicia Filip va canta arii celebre din opere si operete.

vineri, 16 octombrie 2009

Neylini la Medias

Daca la Sighisoara incalzesc atmosfera in week-end, Deejay David feat Dony, la Medias soseste Neylini. Pe numele ei real Liliana Nae, Neylini, s-a remarcat acum cativa ani cu piesa "Cu mine nu tine", realizata in colaborare cu Marius Moga si Matteo. Acum, Neylini a schimbat putin directia, concentrandu-si atentia pe zona de clubbing.

In acest an artista a debutat spectaculos pentru artista, piesa "Muleina" intrand in playlist-ul posturilor de radiouri ."Muleina" a fost compusa de Adrian Cristescu, titlul insemnand "Spune ca".“Hora” a revenit pe soclu

In urma cu cateva luni realizam un interviu cu Emil Mureşan, medieseanul intrat în Cartea Recordurilor pentru tablouri realizate din panză de paianjen.

Atunci scluptorul ne anunta cu bucurie ca lucrarea “ Hora”,care a fost furata, o sa fie refacuta si postata pe soclu in acelasi loc. Momentul a avut loc ieri si a fost surprins de catre colegii de la Rondul. Interviul cu Emil Mureasan il poti reasculta mai jos.DAVID DEEJAY & DONY la Sighisoara


Sambata 17 octombrie DAVID DEEJAY & DONY sunt invitati speciali la o petrecere incendiara de la care nu trebuie sa lipsesti.


joi, 15 octombrie 2009

Trooper la "Rock cu Norock"

Avanpremiera la opera "Vlad Tepes - Poemele Valahiei" compusa de rockerii de la Trooper. Inregistrarea este din concertul sustinut in acest an la Sighisoara . Cateva interviuri cu Coiot si trei piese cantate live. Sursa : Emisiunea Remix de la TVR Cultural . Lansarea albumului Trooper "Vlad Tepes - Poemele Valahiei" are loc maine la Palatul Copiilor Bucuresti .

Detalii iti spun si deseara la „Rock cu Norock” la Radio Ring de la ora 22.
Debut "DJ Rares feat. Joshua"

Zilele trecute am primit pe e-mail o piesa din partea unui nou proiect muzical din Tg. Mures. DJ Rares feat. Joshua,a inceput campania de promovare a melodiei „ Flames of summer”. Mai jos am postat piesa iar saptamana viitoare o sa revin cu un interviu la Radio Ring.