sâmbătă, 1 august 2009

Premieră în România

Cu ocazia unui concert desfăşurat ieri în capitală, Marcian Petrescu a prezentat în premieră absolută în România, primul amplificator special pentru muzicuţă - modelul SUPER SONNY FOUR-TEN - (Custom Made by GARY ONOFRIO). În cadrul show-ului "HARMONICA BLUES EXPLOSION" a fost promovat albumul „Povestea Bluesului”.

TRENUL DE NOAPTE înseamnă:

MARCIAN PETRESCU - muzicuţă, voce, texte

ROBERT ARDELEANU - bass

MIRCEA IONITA - chitară

COSTEL BARBASELU - baterie, percuţie

Ai mai jos o ediţie “Lentila de Contact” cu Marcian Petrescu, material realizat anul trecut înainte de un concert la Mediaş la Non Solo Pizza.



Comment | Copy This




La Hot and Fresh ai Sunrise Inc

Bătălia pentru “Hitul Verii 2009” este în toi. Majoritatea artiştilor încearcă să obţină această titulatură pentru piesele din această perioadă. Despre cine mai intră în cursă în acest week-end la Radio Ring, afli mâine la Hot and Fresh. Mai jos am postat una dintre piesele care o să fie prezente în emisiune.


vineri, 31 iulie 2009

Sunfun feat. Adaggio la Ring Hit

Proconsul, Ella, Taxi, Residence Deejay & Frisco şi Cristina Spătar te aşteaptă cu piese noi în acest week-end la Ring Hit. Despre succesul unui alt proiect autohton în afli tot la Ring Hit, mai jos am postat clipul celor de la Sunfun feat. Adaggio.

joi, 30 iulie 2009

Caz de suicid

Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat azi de pe un bloc de zece etaje. Fapta a avut loc în cartierul După Zid în jurul orei 6 iar tânărul a decedat. O echipă de poliţişti a fost chemată la faţa locului şi a constatat decesul persoanei. Este al doilea caz de suicid în această săptămână în Mediaş după ce luni un alt tînăr de 21 de ani s-a spânzurat.

Piesele Zoddiac pe myspace


Trupa Zoddiac a postat piesele de pe EP-ul de debut pe pagina lor de myspace . Cu cateva saptamani in urma baietii au facut si o sedinta photo in zona istorica, dar fotografiile nu au fost inca postate pe pagina de internet. Astept cu nerabdare sa le vad si sa primesc materialul de debut in forma finala.

miercuri, 29 iulie 2009

Dan Caba vrea pe Kilimanjaro

Invitatul de azi de la “Lentila De Contact“, a fost Dan Caba , medieşeanul care a escaladat vîrful Elbrus în data de 19 iulie 2009. Următorul vârf luat în vizor de alpinist este Uhuru Peak din Kilimajaro. Masivul Kilimanjaro este un munte, un stratovulcan, situat în nord-estul Tanzaniei şi include vârful Uhuru Peak de 5.895 m, cel mai înalt vârf din Africa. În anul 1987 a fost declarat monument al naturii sub protecţia UNESCO.


Comment | Copy This



Ziua imnului naţional al României

Din anul 1998 ziua de 29 iulie a fost proclamată prin lege , Ziua imnului naţional al României - Deşteaptă-te, române, simbol al unităţii Revoluţiei Române din anul 1848. „Deşteaptă-te, române!” este, din 1990, imnul naţional al României. Anton Pann este creditat ca autor al muzicii imnului, iar versurile şi aranjamentul aparţin lui Andrei Mureşanu (1816 - 1863), poet de factură romantică, ziarist, traducător, un adevărat tribun al epocii marcate de Revoluţia de la 1848.

Timp de câţiva ani „Deşteaptă-te, române!” a fost şi imnul naţional al Moldovei, dar a fost înlocuit în 1994 cu „Limba noastră”.

marți, 28 iulie 2009

Concert la Casa Schuller

Expoziţie în Caucaz

Un grup de zece sibieni, porneşte mâine spre Munţii Caucaz, să ajungă pe vârful Elbrus. Expediţia, denumită „Deasupra tuturor“ se va desfăşura în perioada 28 iulie-15 august. Din echipa care este compusă şi din cinci medieşeni fac parte : Ştefan Tulpan,Valentin Popa, Florian Agafiu, Adrian Andone, fiul acestuia, Octavian Andone, Lucian Pinca, Daniel Veres, Nicolae Giurgiu, Adriana Ujica, Dan Nedelcu si Vili Schuster. Am stat de vorbă azi cu Adrian Andone care a oferit mai multe detalii.



Comment | Copy This




luni, 27 iulie 2009

Curăţenie sau amenzi la Copşa Mică

Consiliul local Copşa Mică a emis la ultima şedintă o hotărâre prin care a fost stabilit regimul contravenţilor privind gospodărirea şi păstrarea ordinii şi liniştii publice în localitate. Conform acestei hotărâri locuitorii pot fi amendaţi pentru aruncarea pe străzii a hârtiilor, resturilor de ţigară , cojilor de seminţe, pentru spălarea autovehiculelor pe domeniul public, gătitul hranei pe domeniul public, scuturarea si uscarea covoarelor, presurilor, lenjerie de pat şi paturilor de la balcoanele şi ferestrele blocurilor. Constituie contravenţie şi se amendează şi lăsarea liberă pe domeniul public al animalelor de orice fel sau adăpostirea câinilor în cuşti în jurul blocurilor de locuit. Hotărârea este postată pe pagina de internet a primărie sunt curios câţi locuitori o să o respecte.



duminică, 26 iulie 2009

Liber la abonamente

Abonamentele pentru sezonul 2009-2010 se pun în vânzare la Stadionul Gaz Metan, începând cu data de 27 iulie până pe 4 august. În această perioadă între orele 10-14 şi 15-19 se primesc documentele, respectiv buletinul sau copie după buletin, iar a doua zi între orele 14-15 şi 19-20 se eliberează abonamentele. Preţul unui abonament este de 200 lei la tribunele A şi B, iar la peluze preţul este de 140 lei. Abonamentele se eliberează la liber, nu se păstrază locurile avute în sezonul trecut.

Cascada cere evacuarea la HOT and FRESH

Cascada cere evacuarea ringului de dans. „Evacuate The Dancefloor” marchează un nou început pentru unul dintre cele mai de succes proiecte dance şi se preconizează a fi unul dintre hit-urile verii. Piesa a fost deja number one în Marea Britanie şi soseşte acum la Hot and Fresh alături de Shakira, Aventura, R.I.O şi LLP and John Puzzle feat. Chris T.