vineri, 17 septembrie 2010

Ziua Chitarelor 3 la Bucuresti


In acest sfarsit de saptamana numarul chitaristilor prezenti la Bucuresti o sa creasca vertiginos. De vina este "Ziua Chitarelor" un festival ajuns la editia a treia. Daca a doua editie a fost un eveniment deosebit, reunindu-i pe maestrii Brett Garsed, Andy Timmons, Michael Angelo Batio, Greg Howe, Richard Hallebek si William Stravato maine in capitala vor fi prezenti : Stu Hamm, Jennifer Batten, Michael Lee Firkins, TJ Helmerich, Dave Martone, Andreas Oberg, Damjan Pejcinoski si Marius Pop.
Orice chitarist care se respecta nu trebuie sa rateze acest eveniment.


joi, 16 septembrie 2010

Video : Tribute Jimi Hendrix


Postez si inregistrarea video cu "Tribute Jimi Hendrix la Rock cu Norock". Pentru a vedea interviul cu Titus Onutu da un click aici.

"Back in Black" la Rock cu Norock


Primul album lansat de AC/DC impreuna cu Brian Johnson poate fi ascultat in aceasta seara integral la Radio Ring. Am ajuns la cea de-a treia editie speciala cu albume clasice si dupa Judas Priest si Bon Jovi acum este randul australienilor de la AC/DC sa fie prezenti la "Rock cu Norock". Albumul a fost produs ce celebrul Mutt Lange si a fost number one in Marea Britanie iar in Statele Unite Ale Amercii a ajuns pana pe locul patru.

miercuri, 15 septembrie 2010

Tribute Jimi Hendrix la Radio Ring


Schimbari in editia de maine "Rock cu Norock". Am reprogramat interviul cu Zoddiac si prima parte a emisiunii o sa fie dedicata lui Jimi Hendrix. Pentru ca sambata se implinesc 40 de ani de la moartea celebrului chitarist american, maine seara veti putea asculta un material realizat cu Titus Onutu din Medias, un impatimit al muzicii marca Jimi Hendrix. Am realizat interviul si in format video si o sa fie postat joi noaptea pe blog.


marți, 14 septembrie 2010

FNM se retrag iar Quiet Riot revin



Azi am doua vesti pentru voi. Una rea pentru fanii Faith No More care se retrag dupa concertul din 5 noiembrie din Chile iar veste cea buna este ca trupa Quiet Riot revine. Mai multe detalii o sa afli joi seara iar mai jos postez doua piese preferate din repertoriul celor doua trupe.


luni, 13 septembrie 2010

Cyfer canta la Sibiu

Saptamana viitoare Cyfer ajunge la Sibiu. Concertul de la Bohemian Flow face parte din turneul Color Jam, in care Cyfer prezinta piesele de pe noul sau album, intitulat „Color”, organizeaza un jam-session cu artistii locali si ofera un workshop pe teme blues & slide guitar. Chitaristul a fost invitatul meu la "Rock cu Norock" inainte de lansarea albumului si mai jos postez o inregistrare de la "Timpul Chitarelor".


duminică, 12 septembrie 2010

Serial si consurs Ozzy la Radio Ring


De maine ai un serial dedicat lui Ozzy Osbourne la Radio Ring si un concurs unde punem la bataie patru bilete la concertul din 2 octombrie de la Bucuresti.



Promo - Serial si Concurs Ozzy Osbourne