sâmbătă, 30 octombrie 2010

M.S. lanseaza " A venit baietii!!!"

Trupa M.S. isi lanseaza saptamana viitoare noul album. Dupa ce au debutat in anul 2002 cu "Rugina nu moare" si au lansat in 2006 albumul" A Breath Of Fresh Air" pe data de 3 noiembrie bucurestenii lanseaza "A venit baietii!!!". Stilul "M.S." este caracterizat in general de specialisti si amatori ca un metal-power cu pasaje de speed ce beneficiaza de experienta si balansul celor ce au trecut prin scoala rockului din anii '80. Altii s-au exprimat mai simplu:"Heavy Metal pur" sau "Heavy Metal sanatos".



joi, 28 octombrie 2010

IRIS - 12 PORTI



Dupa o pauza de 3 ani, IRIS revin pe piata cu un album.
12 PORTI cuprinde 12 piese, fiecare avand o poveste de viata prin care mai devreme sau mai tarziu cu totii trecem.
12 PORTI catre sufletul omului, 12 PORTI pe care IRIS le deschid pentru fanii lor. Primul single este 'Cat as vrea sa zbor' si poate fi deja ascultat la Radio Ring. Melodia o sa fie difuzata in premiera in aceasta seara la "Rock cu Norock" iar de saptamana viitoare intra in veavy rotation la "Adevaratul Tau Prieten".
12 PORTI - un album Roton distribuit de Sincron care va avea lansarea in cadrul unui concert la Sala Palatului pe 21 noiembrie.

Tracklisting:

1. Nimeni nu mai plange
2. Daruind vei dobandi
3. Tacerea ta
4. Lumina vie
5. Cat as vrea sa zbor
6. Nu te mai preface
7. Prizonieri in noi
8. Lacrimi de stele
9. Fara tine
10. E un vis
11. Vremea binelui
12. Mereu impreuna

marți, 26 octombrie 2010

"Kill Devil Hill" proiectul lui Vinny Appice

  Bateristul Vinny Appice (Heaven & Hell, Black Sabbath, Dio) a declarat de curand pentru cei de la  "Metal Shop"' ca lucreaza momentan la un nou proiect. 


Numele formatiei este Kill Devil Hill iar coleg de trupa il are pe basistul Rex Brown care a mai cantat in Pantera si Down, solist vocal este Dewey Bragg iar Mark Zavon canta la chitara. Materialul de debut o sa fie lansat abia in anul viitor deocamdata Kill Devil Hill sunt in cautarea unui management.

luni, 25 octombrie 2010

Concert Zoddiac in Crama Traube

Primul concert in noua formula Zoddiac va avea loc pe data de 5 noiembrie la ora 21 in Crama Trabe.