vineri, 10 decembrie 2010

Album Nightlosers in 2011

Trupa Nightlosers ne pregateste pentru anul viitor un nou album. M-am intalnit cu Hanno la concertului lui Steve Vai si am aflat ca trupa pregateste un nou material discografic. Lansare se va face fara o casa de discuri, trupa o sa foloseasca internetul pentru promovare si vanzare a celui de-al patrulea album din cariera.


marți, 7 decembrie 2010

Conferinta de presa Steve Vai la Bucuresti

Azi Steve Vai a sustinut conferinta de presa pentru concertul de maine de la Sala Polivalenta din Bucuresti. Evenimentul a avut loc la Cafe Verona.



Un material cu aceasta tema semnat de Iulia Radu poti citi pe site-ul lui Andrei Partos

luni, 6 decembrie 2010

Speak Floyd live la Tg. Mures


In asteptarea lui Mos Nicolea fanii Pink Floyd din Tg Mures si-au facut un cadou pe cinste. Duminica seara de la ora 20:30  proiectul Speak Floyd a concertat in Jazz and Blues Club ce apartine unei firme cu un nume predestinat “The Blues Brothers SRL”. Afland de la Sandy Deac de acest proiect special,  am tras si eu o fuga la fata locului impreuna cu cativa prieteni care indragesc sonoritatile legendarei trupe britanice.
Speak Floyd este un tribut band Pink Floyd care reuseste sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice.


Membrii proiectului: David Bryan, Sandy Deac, Kovacs”Kovi”Laszlo, Razvan”Vava” Rotis, Kolumban Zoli, Edi Raita, Norbi Kovacs şi Lazar Rudy sunt fani ai trupei britanice si “canta cu sufletul” iar aceasta componenta dupa spusele lui Sandy “este cea mai potrivita pentru acest proiect”. In Europa de Est mai exista trupe tribut Pink Floyd, dar avantajul transilvanenilor este vocalistul David Bryan, care vine tocmai din Marea Britanie si aduce un plus de valoare proiectului.

Piesele alese sunt din perioada David Gilmore si au fost foarte atent selectate de pe albumele : “The Wall”, “Dark side of the Moon”, “Wish you are here”, “A Momentary Lapse of Reason” si “Division Bell” in urma unui sondaj atent facut din care au fost alese 20 de hituri. 


Publicul de duminica din Jazz and Blues a cantat impreuna cu cei de pe scena,  “Shine on crazy Diamonds”, “Mother”si“Another brick in the wall (part 2)” aplaudand si ovationand solo-urile de chitara ale lui Kovacs”Kovi” Laszlo sau “schimbul de replici” dintre “Indiana” si saxafonistul Rudy. Cat de curand in setlist vor fi introduse si piese din perioada Syd Barret iar Sandy spera sa cante in concert si “Dogs”.



Iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate cei de la Speak Floyd le-au pregatit pe langa hituri si o proiectie video care face concertul un adevarat eveniment ce nu merita ratat, ba mai mult, merita savurat de fiecare fan al uneia din cele mai mari trupe de rock din toate timpurile,  pe care din pacate nu o mai putem vedea live in formula originala.



Multumesc Simonei Ripley pentru fotografii si lui Cipi si Maria pentru superba excursie.