marți, 19 iulie 2011

Europe lucreaza la un nou album

Suedezii de la Europe au confirmat faptul ca lucreaza la un nou album. Materialul discografic o sa fie lansat in aprilie 2012 iar producatorul albumului este Kevin Shirley. 


Europe au cantat anul trecut la Tg. Mures iar luna trecuta cei de la Cripple Creek Band au deschis pentru ei la Viena.  Shirley a mai produs albume pentru Iron Maiden, Joe Bonamassa, Black Country Communion, Black Stone Cherry  si  Journey.

luni, 18 iulie 2011

YES - We can Fly

Veteranii de la Yes si-au lansat videoclipul piesei de titlu al noului album. Dupa 10 ani de absenta dicografica, Yes revine cu "Fly from Home" un album inregistrat fara Jon Anderson.


Actualul album a fost inregistrat in formula : Chris Squire - chitara bas şi vocal, este singurul membru fondator prezent pe toate albumele grupului Yes, Steve Howe (chitara), Alan White (baterie) si Geoffrey "Geoff" Downes (clape) iar producator a fost, nu mai puţin celebrul, Trevor Rabin.



Yes, a depasit 40 de ani de cariera, in care a lansat 21 de albume de studio, 9 albume in concert pe CD si alte 20 puse pe DVD. A vandut peste 50 de milioane de albume si continua sa surprinda auditoriul cu noi performante artistice fara egal.

In Romania, albumul este distribuit de casa de discuri A&A Records, in trei formate diferite CD, CD + DVD si LP. Mai exista o ediţie de colectie, CD/DVD/LP si alta pentru audiofili, cu CD-ul in format SHM si DVD (numai editie japoneza, cu o versiune lunga la piesa Hour of Need).  

Benoit David – lead vocals
Chris Squire – bass guitar, backup vocals, lead vocals on "The Man You Always Wanted Me to Be"
Steve Howe – guitars, backup vocals
Alan White – drums
Geoff Downes – keyboards

Additional musicians
Oliver Wakeman – additional keyboards on "We Can Fly", "We Can Fly (reprise)" and "Hour of Need"
Trevor Horn – backup vocals, additional keyboards
Luís Jardim – percussion
Gerard Johnson – piano on "The Man You Always Wanted Me to Be"

Production
Tim Weidner – mixing and engineering
Trevor Horn – producer, co-writer

duminică, 17 iulie 2011

Limp Bizkit number one in Germania

Germanii au cumparat cel mai bine noul albumul al americanilor de la Limp Bizkit. Albumul "Gold Corba" mai apare pe locul 4 in Hard-Rock Albums, pe locul 9 in Alternative Albums, pe locul 13 in Rock Albums, pe locul 24 in Canadian Albums. Acasa la ei un Statele Unite ale Americii, Fred Durst & Co sunt  pe locul 56 in Billboard 200. Primul extras pe single care poarta si numele materialului are parte si de un videoclip in care chitaristul Wes Borland este din nou mascat. Dupa doar 2 saptamani de la lansare, clipul are peste 700.000 de vizualizari pe VEVO.