sâmbătă, 15 august 2009

Atenţie ! cântă Desperado

Trupa Desperado concertează mâine seară la Dumbrăveni iar sâmbăta viitoare o să fie prezentă la Sighişoara, unde a devenit o tradiţie ca trupa să închidă festivalul ProEtnica


Englishman in Dumbrăveni

În acestă seară la Dumbrăveni concertează un artist din Marea Britanie.

David Bryan (curios,are acelaşi nume cu clăparul lui Bon Jovi) e un englez care trăieşte de vreo 2 ani în Oradea. A venit în România să lucreze în cadrul unui program de asistenţă socială şi i-a plăcut aici. E un tip talentat care cîntă lucruri destul de variate, de la Bon Jovi (cu care are cele mai bune rezultate) pînă la piese house. A fost invitatul de mai multe ori la concertele Desperado iar Sandy a compus pentru el piesa "Out of my mind". Cu această piesă David va semna curând cu o casa de discuri din România.



Comment | Copy This


Noul single INNA la Ring Hit

La Ring Hit în acest week-end, ţi-am pregătit piese noi cu : Dj Rynno & Sylvia feat Phelipe, Inna, BUG Mafia precum şi detalii despre belgianul care a semnat de curând cu Roton.



vineri, 14 august 2009

“Noaptea Cavalerilor”


“Noaptea Cavalerilor” ediţia a II-a, are loc mîine cu începere de la ora 16.00, la Hanul Greweln Medias, unde va avea loc un „maraton” de spectacole cu caracter medieval, prezentate atât de Asociaţia „Ordinul Cavalerilor de Mediaş” cât şi de cele mai bune trupe de acest gen din ţară. Pe parcursul desfăşurării acestui eveniment vor fi organizate scenete cu caracter medieval, jocuri de castel, turniruri, prezentări de arme folosite în Evul Mediu, cântece specifice epocii, dansuri medievale, jonglerii cu focul, expoziţie de arme şi costume medievale, spectacol interactiv cu publicul.

ProEtnica 2009

De azi începe o nouă ediţie a fetivalului „ProEtnica - Festivalul Interetnic Sighişoara" ce reprezintă cea mai importantă manifestare de acest gen din ţară. Cele opt ediţii desfăşurate în anii 2001-2008 au confirmat că ProEtnica a contribuit la înţelegerea interculturală depăşind graniţele Sighişoarei, chiar a României şi a perioadei festivalului.Detalii despre programul ediţie din acest an găseşti aici.

Ministrul Sănătăţii la Mediaş

Domnul Ion Bazac, Ministrul Sănătăţii, însoţit de Domnul Raed Arafat, Subsecretar de Stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, va efectua azi o vizită de lucru în judeţul Sibiu. Tematica principală a vizitei o reprezintă implementarea, funcţionarea şi dezvoltarea sistemului regional interspitalicesc de telemedicină în judeţul Sibiu.Vizita va începe în jurul orelor 17,00 – 17,30, la Spitalul Municipal Mediaş – Compartimentul de Primire a Urgenţelor, urmând să fie, apoi, vizitată Unitatea de Primire a Urgenţelor din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. Cele două unităţi sanitare sibiene sunt implicate în sistemul de telemedicină coordonat de către Centrul Regional de Coordonare Târgu Mureş.

Red Bull Romaniacs 2009

joi, 13 august 2009

Licitaţie pentru “Mediaşul în culori”

Copii Cercului de Cultură “Pusteblume” vor fi deosebit de bucuroşi dacă le veţi onora cu prezenţa dumneavoastră la licitaţia tabloului “Mediaşul în culori” care va avea loc mâine la Turnul “Pietrarilor” – Str. Johannes Honterus începând cu ora 13.00. O parte din banii "adunaţi" de pe urma licitaţiei vor fi donaţi Bibliotecii Municipale din Mediaş, iar ceilalţi vor fi investiţi în alte proiecte pentru copii.