joi, 16 decembrie 2010

CONCERTUL DE CRACIUN AL TRUPEI IRIS - UN JOC AL ILUZIIOR

Legendara trupa Iris va invita luni, 20 Decembrie, ora 20.00 la Teatrul National Bucuresti, la un concert extraordinar!



Conceptul spectacolului are la baza un joc al iluziilor, realul intalnind virtualul. Scenografia transforma spatiul teatrului intr-un univers versatil, trei ecrane formand un cub in interiorul caruia spectatorii vor fi transpusi in diferite cadre. Concertul spune povestea omului contemporan, omul care fuge, evadeaza, personaj ce se afla intr-o cursa continua. Tot acest concept dinamic este sugerat prin schimbarea decorurilor, spectatorii avand ocazia sa calatoreasca prin diferite spatii, atat interioare cat si exterioare. Impreuna cu Cristi, Nelu, Valter, Boro si Relu, veti trece pe langa scene urbane, campuri, hangare parasite sau catedrale.

Spectatorul va fi implicat in spectacol mai mult ca niciodata, facand parte din aceasta aventura impreuna cu membrii trupei. Cei cinci vor fi incercuiti de cilindrii pulsand de lumina colorata si fum.

Dupa cum ne-a spus chiar scenaristul Costi Radoaca, 'Toata aceasta calatorie de initiere se va finaliza in punctul terminus la care trebuie sa ajunga fugarul - Sarbatoarea Craciunului - nasterea Mantuitorului'.

Sursa : Roton

marți, 14 decembrie 2010

Video : HOLOGRAF - Inima mea nu e intreaga daca nu esti tu

Trupa Holograf are un nou videoclip la piesa "Inima mea nu e intreaga daca nu esti tu" filmat in timpul concertului unplugged de la cinema Patria in octombrie.


luni, 13 decembrie 2010

Zoddiac unplugged

Una dintre surprizele Festivalului “Medias Cetate Seculara” a fost prezenta trupei Zoddiac. Rockerii medieseni au fost invitati de organizatori sa cante unplugged in deschiderea recitalurilor de sambata seara. Zoddiac au ales trei piese din repertoriul lor si trei cover-uri, Def Leppard, Whitesnake si Michael Jackson. Interesanta a fost abordarea piesei “Billie Jean” a lui King of Pop si includerea unui pasaj Bob Marley la mijlocul piesei “Singur”. Nu suna deloc rau trupa in varianta “fara curent”  si experienta sigur mai trebuie repetata.