sâmbătă, 4 iulie 2009

"Colours" la Hot and Fresh Radio Ring

După o săptămână ploioasă recolta de viitoare hituri la Radio Ring este bogată. La Hot and Fresh sosesc duminică: Eddy Watta, Tom Boxer, DJ Layla & Alissa , Sam Project şi nu în ultimul rând Morandi. Despre noul album Zebra al trupei Morandi ai mai citit pe acest blog, acum este momentul la Hot and Fresh să difuzăm piesa “Colours”. Dar până trupa îşi lansează clipul piesei îţi propun să tragi cu ochiul la montajul cu fotografii de la filmare.


Azi Santana cântă pentru români


L-am ascultat de sute de ori, acum a sosit momentul să îl văd în carne şi oase.

Am plecat la Bestfest pentru SANTANA.


vineri, 3 iulie 2009

Mikaela in premieră la Ring Hit

Michelle revine cu numele de scenă “Mikaela” şi cu un videoclip la piesa “Forever Mine“. Piesa pe care o să o asculţi în acest week-end la Ring Hit a fost produsă de Ovidiu Hălmăgean (ex-membru Genius) şi masterizată în Marea Britanie. Muzica este compusă Florin Pop Magda cel care a mai lucrat cu Dj Project, Impact şi Cream. Piesa este semnată în UK la casa de producţie Cubit Records iar din această lună o să fie inclusă pe numeroase compilaţii străine. Săptămâna viitoare o să difuzez un interviu cu Mikaela dar până atunci mai jos ai videoclipul piesei.



Minor din Mediaş după gratii

În cursul zilei de ieri, 02 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mediaş au reţinut pe bază de ordonanţă şi au introdus în arestul IPJ Sibiu autorul a 5 infracţiuni de furt şi tâlhărie săvârşite în perioada aprilie-iunie 2009 pe raza municipiului Mediaş. Minorul A. M., în vârstă de 16 ani, domiciliat în Mediaş, se afla în atenţia Poliţiei Mediaş fiind cunoscut cu antecedente penale; pe rolul Judecătoriei Mediaş sunt în curs de judecare şi alte dosare penale pe numele acestuia. În cursul zilei de astăzi, 03 iulie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie.




Gaz Metan în stand by



Tehnicianului Cristian Pustai de la Gaz Metan a dat ieri o scurtă declaraţie despre amânarea deciziei în cazul FC Argeş, şi noutăţile din cantonamentul de la Reghin.


Comment | Copy This


joi, 2 iulie 2009

"IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON"


R.I.P. MICHAEL JACKSON, KING OF POP !!!

În Sibiu pe data de 4 iulie 2009, ora 11 în faţa Sălii Transilvania va avea loc marşul auto "IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON"! traseul va fi: plecare Sala Transilvania–Bvd–ul Mihai Viteazu–Rahovei–Hipermarket Real Parcare. Am primit acest mesaj de la prietenii din Sibiu pentru a răspândi ştirea şi să-l conducem cu gândul şi sufletul pe cel care ne–a fost idol, rege, copilărie sau adolescenţă.

miercuri, 1 iulie 2009

Vara 2009, una hot pentru CCB

Cripple Creek Band se pregăteşte de o vară plină de concerte şi la toamnă o să avem parte şi de un noul album la care trupa colaborează cu compozitori din Nashville. Pentru cei care nu au ascultat interviul cu Erhard Hugel la Ring Hit îl postez mai jos.


Comment | Copy This