sâmbătă, 11 februarie 2012

Videoclip nou Manraze

Trio-ul britanic Manraze, a inceput anul 2012 in forta. Trupa condusa de chitaristul Phil Collen de la Def Leppard si-a lansat zilele trecute videoclipul la piesa “Take On the World”. Colegii de formatie a lui Phil sunt Paul Cook (ex- Sex Pistol) si Simon Laffy (ex- Girl).

vineri, 10 februarie 2012

Queen - Days of Our Lives (DVD)

Eagle Rock Entertainment, vor lansa in data de 31 ianuarie un DVD cu trupa Queen. Este vorba despre documentarul  Days of Our Lives ce va contine imagini inca din perioada Smile si pana la ultimele momente petrecute de trupa alaturi de  Freddie Mercury.



joi, 9 februarie 2012

Slash lucreaza la un nou album solo

Slash, deja un simbol pe scena muzicala, detinator de premii Grammy, compozitor si nu in ultimul rand vedeta rock, se pregateste de lansarea celui de-al doilea album solo. CD-ul care inca nu are un nume este programat pentru o lansare pe data de 21 mai prin intermediul propriei case de discuri, 'Dik Hayd International' distribuit de 'Roadrunner' in Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In 2010, legenda rock si-a lansat primul album solo intitulat 'Slash', iar in luna noiembrie a anului trecut a lansat primul album live : 'Made In Stoke 24/7/11.'

'Slash' a debutat in topul 'Billboard 200' pe locul 3, in timp ce in cel 'Independent' a ocupat prima pozitie. In plus, albumul a ocupat prima pozitie si in topul 'iTunes'.

Pentru noul album, Slash si colegii de trupa Myles Kennedy (voce), Brent Fitz (tobe) si Todd Kerns (bas) au lucrat cu producatorul Eric Valentine. Toate piesele poarta semnatura lui Slash si a lui Kennedy, iar tot procesul de creare a materialului a fost surprins printr-un making of. Incepand din aceasta saptamana veti putea urmari cate un montaj behind-the-scenes pe contul Never Hide Films

Pentru a promova viitorul album, Slash promite concerte in America, Asia, Australia, Africa De Sud si Europa.

miercuri, 8 februarie 2012

Overkill in studio

Legendara trupa de thrash metal Overkill lucreaza la noul album. Materialul intitulat "The Electric Age" va fi lansat pe piata in data de 30 martie 2012. Trupa a postat pe contul casei de discuri un clip cu imagini din timpul inregistrarilor din studio.

marți, 7 februarie 2012

Van Halen lanseaza azi noul album

Azi are loc lansarea noului album Van Halen. Materialul vine dupa 28 de ani de la lansarea ultimului album de studio cu  David Lee Roth . "A Different Kind Of Truth " va fi lansat pe piata in varianta CD cat si CD plus DVD. Sase piese in varianta integrala se pot asculta aici.


luni, 6 februarie 2012

De azi poti cumpara bilete la Slayer

Incepand de azi, 6 februarie 2012, s-au pus in vanzare biletele pentru concertul Slayer de la Bucuresti. Pentru fiecare bilet comandat, se poate achizitiona la pret promotional si un abonament BESTFEST, pentru a-i putea vedea pe Obituary, Meshuggah, sau Kreator.



Biletele se gasesc pe
www.Myticket.ro, la doua categorii de pret, 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, urmand a fi disponibile ulterior si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket.

Mai mult decat atat, fiecare persoana care comanda online cel putin un bilet pentru concertul Slayer, va avea posibilitatea achizitionarii unui abonament BESTFEST la pretul de 180 de lei, cu peste 30% reducere fata de pretul intreg al abonamnetului.


Promotia este valabila o saptamana, pana pe 12 februarie inclusiv.

duminică, 5 februarie 2012

Tony MacAlpine concerteaza la Bucuresti

Chitarist american Tony MacAlpine va sustine un concert incendiar in data de 5 martie 2012, in clubul The Silver Church, incepand cu ora 20.00.Accesul in club se realizeaza incepand cu ora 19.00 iar pretul unui bilet este de 60 lei.



Tony MacAlpine este unul din cei mai uimitori chitaristi ai rock-ului international. Artistul este cunoscut atat pentru realizarile sale solo, cat si pentru colaborarile cu Steve Vai, Planet X, CAB, Billy Sheehan.

Concertul va face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al chitaristului, intitulat "Tony MacAlpine", care a fost lansat in data de 21 iunie 2011. Revista Premier Guitar a declarat ca acesta este "unul din cele mai bune albume instrumentale ale anului". Tony MacAlpine va canta alaturi de formatia sa formata din: Aquiles Priester - tobe, Bjorn Englen - bass si Nili Brosh - chitara.