marți, 30 octombrie 2012

Steve Vai concerteaza joi la Bucuresti


Doar cateva zile au mai ramas pana la concertul unuia dintre cei mai mai talentati chitaristi ai lumii, Steve Vai! Artistul va sustine un spectacol chiar saptamana aceasta, pe 1 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, in deschiderea show-ului sau urmand sa concerteze Beverly McClellan, finalista a concursului The Voice - editia americana. Steve Vai isi va promova la Bucuresti cel mai recent album, The Story of Light, in cadrul unui concert deosebit din care nu vor lipsi si cele mai cunoscute piese din repertoriul sau. 



Cu o cariera de aproape trei decenii, peste 60 de materiale discografice lansate si nu mai putin de 15 milioane de copii vandute in intreaga lume, Steve Vai este considerat unul dintre cei mai buni muzicieni din istorie. Demonstrandu-si inca din copilarie talentul in manuirea chitarei, Steve a reusit de-a lungul timpului sa revolutioneze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artisti care au folosit chitara cu sapte corzi, punandu-si totodata semnatura si pe seria de modele JEM, concepute alaturi de brand-ul japonez Ibanez. 

Rasplatit cu trei trofee Grammy si nenumarate alte premii ale industriei de profil, Steve Vai ramane in continuare unul dintre cei mai apreciati chitaristi contemporani, show-urile sale fiind adevarate demonstratii de tehnica si virtuozitate muzicala. 



 Organizat de Emagic, concertul de la Bucuresti va avea loc pe 1 noiembrie, la Sala Palatului, accesul publicului urmand a se face incepand cu ora 19:00. La ora 20:00 este programat recitalul lui Beverly McClellan, urmand ca dupa o scurta pauza sa inceapa show-ul lui Steve Vai. 
Biletele ramase disponibile se gasesc in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, urmand ca in seara concertului, acestea sa poata fi achizitionate doar de la Casa de Bilete a Salii Palatului.