sâmbătă, 9 iulie 2011

Doua trupe aflate la debut deschid maine pentru Bon Jovi


Fiecare trupa aflata la debut viseaza sa cante in deschidere pentru o legenda. Visul este realitate maine pentru trupele  QuantiQ si Stillborn, anunta organizatorii intr-un comunicat de presa. Trupele au castigat competitia Wanted: Demo & Live, initiata de Rock Fm in cautarea unei trupe debutante sa cante in deschiderea concertului Bon Jovi de maine. La finala concursului au fost alese doua trupe in loc de una.


vineri, 8 iulie 2011

Samfest Rock 2011

Aeroclubul satmarean va gazdui incepand de azi cea de a saptea editie a Festivalului International Samfest Rock. Capetele de afis sunt in acest an Bonfire si Pain.
 
Festivalul este organizat si in acest an de Primaria municipiului Satu Mare, Consiliul Local Satu Mare si Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu” cu sprijinul Consiliului Judetean si sunt invitate formatii cunoscute din Romania, Serbia-Ungaria, Suedia si Germania.

miercuri, 6 iulie 2011

Finala W:O:A Metal Battle 2011


Maine, de la orele 21:00, la OLDIES PUB din Sibiu se va desfasura FINALA W:O:A Metal Battle 2011 intre: GOD, BUCOVINA, DIRTY SHIRT si GOTHIC! Mult succes participantilor in cursa finala din acest an pentru WACKEN! Intrarea este libera!

luni, 4 iulie 2011

Photo : Judas Priest la Rock the City

Rob Halford & Co au oferit aseara o adevarata lectie de istorie heavy metal.

Photo : Concert Whitesnake

Dupa ce mi-am revenit iata si cateva poze de la concertul Whitesnake de ieri de la Rock the City.

duminică, 3 iulie 2011

Setlisturi posibile la Whitesnake si Judas Priest


Azi este ultima zi a festivalului Rock the City cu Whitesnake si Judas Priest. In deschidere o sa mai cante si Hatebreed care sunt pentru prima oara in Romania. Cele doua trupe britanice au mai calcat pe taram romanesc si sper ca fanii sa ii primeasca cu multa caldura in Piata Constitutiei din Bucuresti. 


Am caut setlisturile de la concertele trupelor din zilele trecute si le postez mai jos, probabil vor fi cantate si la concertul de azi.