miercuri, 13 octombrie 2010

Platonic Band lanseaza noul album in 2011

Prezenti saptamana trecuta la emisiunea "Unora le place" de la TVR 2 membrii trupei Platonic au interpretat in premiera piese de pe viitorul album. Materialul o sa fie lansat in primavara anului viitor si o sa fie promovat si la Radio Ring la aceasta emisiune.



marți, 12 octombrie 2010

AG Weinberger este invitatul special al primei editii Open Jam de la Gyuri's Pub


Calin Cyfer invita pe scena Open Jam muzicieni din diferite trupe si stiluri, pentru a creea evenimente unice si irepetabile. Inceput in 2006, in clubul bucurestean Big Mamou, Open Jam se extinde din acest sezon in Gyuri's Pub. Prima editie din clubul lui Ioan Gyuri Pascu va avea loc vineri, 15 octombrie, ora 22 si il va avea ca invitat special pe AG Weinberger, singurul chitarist de talie internaționala din Romania.



Spectacolul Open Jam este impartit in doua acte. In prima parte, scena este deschisa pentru orice muzician care doreste sa se exprime solo sau împreuna cu o trupa formată ad-hoc. In a doua parte, va avea loc concertul unei trupe formate din muzicieni experimentati, formula fiind schimbata de la o editie la alta. In precedentele peste o suta de editii, au mai participat la Open Jam: Hanno Hoefer, Rares Totu, Marcian Petrescu, Calin Grigoriu, Nicu Damalan, Catalin ”Tzetze” Radulescu, Roxana Stroe, Andrei Balasa, Kensuke Senoo, Claudiu „Nasu” Purcarin si multi altii.

duminică, 10 octombrie 2010

Satriani si-a lansat noul album

Joe Striani si-a lansat azi noul album "Black Swans And Wormhole Wizards". Pentru cei care vor sa afle cum suna noul material inregistrat in studioul lui George Lucas ( Razboiul Stelelor),  Joe a inregistrat pentru fiecare piesa un mic video in care explica detalii despre piesa sau modul de inregistrare, clipurile fiind postate pe Satriani.com, Facebook si  YouTube.