vineri, 20 ianuarie 2012

Van Halen - You really got me (acustic) 2012

In urma cu cateva zile Van Halen au postat pe internet o inregistrare in premiera. Inregistrarea contine interpretarea unplugged a hitului "You really got me" (The Kinks) pe care l-au cantat pe albumul de debut in anul 1978, al carui producator a fost Gene Simmons de la Kiss.

You Really Got Me Intro from Van Halen on Vimeo.


You Really Got Me from Van Halen on Vimeo.

joi, 19 ianuarie 2012

'The Mars Volta' album nou in martie


Trupa 'The Mars Volta' se pregateste faca o revenire spectaculoasa cu cel de-al saselea album de studio: 'Noctourniquet', avand ca data de lansare 27 Martie, in Statele Unite. Trupa este cunoscuta pentru materialele sale de referinta, cum sunt premiatele 'De-Loused In The Comatorium' si 'Frances The Mute'. Albumul din 2008 'The Bedlam In Goliath' a fost si el premiat cu un Grammy pentru Best Hard Rock Performance, acordat piesei 'Wax Simulacra'. 




Desi albumul are in spate aceeasi echipa de productie, el exploreaza teritorii muzicale ne mai atinse de trupa in cei 20 de ani de cariera. Spectrul de texturi muzicale si emotionale creat de catre Rodriguez-Lopez variaza de la exploziva piesa de deschidere 'The Whip Hand' la amenintatoarea si tensionata 'The Malkin Jewel'. Materialul este punctat pe intreaga sa lungime de melodii hipnotice si pasaje electro-ambientale, un foarte bun exemplu fiind piesa 'In Absentia'. Diversitatea curajoasa a albumului impreuna cu maiestria producatorului fac din acest material 'The Mars Volta' una dintre cele mai asteptate lansari ale anului.

Ca si in cazul materialelor anterioare, versurile albumului marcheaza calatoria unui protagonist bine definit, inspirata de elemente disparate ce includ povestea rockerilor britanici din anii 80 'The Godfathers', personajul negativ din Superman Solomon Grundy si mitul grecesc al lui Hyacinthus.

luni, 16 ianuarie 2012

Nickelback - Here & Now Tour 2012


Canadienii de la Nickelback se pregatesc de turneu.  "Here & Now Tour 2012" va incepe in 10 aprilie si are deja confirmate aproape 40 de concerte in America de Nord.  In deschidere vor canta Bush , Seether  si  My Darkest Days. Biletele se vor pune in vanzare incepand cu data de 21 ianuarie 2012. In Romania trupa este reprezentata de casa de discuri Roton.