joi, 13 ianuarie 2011

Nou album Black Country Communion in iunie

Super trupa Black Country Communion lanseaza un nou album in iunie.  Vocalistul si basistulGlenn Hughes (Deep Purple, Black Sabbath, Trapeze), bateristul Jason Bonham (Led Zeppelin), Derek Sherinian (Dream Theater) si chitaristul de blues, Joe Bonamassa lucreaza la noul material discografic iar lansare celui de-al  doilea album al acestui proiect o sa coincida cu un turneu de promovare. Materialul de debut a fost produs si mixat de Kevin Shirley (Black Crowes, Aerosmith, Led Zeppelin), iar masterizarea a fost facuta de Bob Ludwig.

miercuri, 12 ianuarie 2011

Negura Bunget lanseaza in martie un DVD

Trupa Negura Bunget a anuntat azi lansarea unui DVD. Materialul se intituleaza" Focul Viu" si o sa fie lansat in martie sub egida Prophecy Production.Concertul care va aparea este o inregistrare din anul 2008 facut cu ocazia unui concert in Bucuresti.

marți, 11 ianuarie 2011

Super trupa anului 2011

Bateristul Mike Portnoy (Dream Theater, Transatlantic), chitaristul Steve Morse (Deep Purple, Dixie Dregs), multi-instrumentistul Neal Morse (Transatlantic, Spock's Beard), basistul Dave LaRue (Dixie Dregs) si vocalistul Casey McPherson (Alpha Rev, Endochine) au hotarat sa formeze o trupa in acest an. Muzicienii au intrat deja in studio si inregistreaza pentru materialul de debut a proiectului. Albumul o sa fie lansat abia spre sfarsitul anului.

luni, 10 ianuarie 2011

Eric Gales pleaca in turneu


Chitaritul american de blues, Eric Gales a pornit in turneu prin America. Eric si intitulat turneul "Voodoo Chile Tour 2011" si isi promoveaza noul album "Relentless" despre care Joe Bonamassa are cuvinte de lauda, iar cei doi se cunosc inca din copilarie.

duminică, 9 ianuarie 2011

La multi ani, Cristi Minculescu!

Solistul vocal al trupei Iris, Cristi Minculescu implineste azi 52 de ani. La multi ani si sanatate, Cristi!