vineri, 6 mai 2011

Premiera mondiala AC/DC : Live at River Plate

In aceasta seara la Londra are loc proiectia in premiera mondiala a noul DVD al trupei australiene AC/DC: Live At River Plate. Materialul a fost filmat in cadrul turneului mondial care a trecut si prin Romania anul trecut. La evenimentul din acesta seara o sa participe toti membrii trupei iar Brian Johnson a declarat "I fucking love this film".





marți, 3 mai 2011

The Big 4 ofera un nou concert in USA

Doar un concert The Big 4 nu a fost de ajuns pentru fanii americani. Dupa concertul din 23 aprilie cele patru trupe isi dau intalnire din nou in Statele Unite ale Americii in toama  dar de aceasta data in partea de est a continentului. Metallica, Megadeth, Slayer si Anthrax vor canta impreuna pe Yankee Stadium in Bronx, New York in 14 September 2011.

luni, 2 mai 2011

Journey revine cu "Eclipse"

Legendara trupa americana Journey revine in aceasta luna cu un nou album. Materialul intitulat "Eclipse" urmeaza sa fie lansat pe data de 24 mai in Statele Unite ale Americii iar pe 27 mai si in Europa. Trupa pregateste un turneu de promovare iar primul single se numeste "City of Hope". 
Mai multe detalii despre album si turneu afli din materialul de mai jos. 



duminică, 1 mai 2011

Pushking alaturi de rock stars


Trupa ruseasca Pushking si-a lansat de curand albumul "The World As We Love It ". Materialul include piese inregistrate impreuna cu artisti celebrii : Paul Stanley, Steve Vai, Udo Dirkschneider (Accept), Steve Lukather (Toto), Alice Cooper, Billy F. Gibbons (ZZ Top). Primul single intitulat "It`ll be OK " are si clip la care au participat Nuno Bettencourt (Extreme) si Billy F. Gibbons (ZZ Top).

Ritchie Sambora la dezalcoolizare

Ritchie Sambora a fost internat intr-o clinica de dezalcoolizare. Cei de la Bon Jovi isi continua turneul mondial fara chitarist. Deocamdata nu a fost anuntat numele celui care o sa-l inlocuiasca pe Sambora. Sper ca pana la concertul din Bucuresti chitaristul sa revina alaturi de trupa.