vineri, 4 martie 2011

Foo Fighters, number one cu "Rope"

Americanii de la Foo Fighters sunt din nou number one. Melodia "Rope" primul single de pe viitorul album from Foo Fighters intitulat "Wasting Light" a urcat direct pe primul loc in Top Billboard Rock Songs . Piesa a fost deja si prezentata publicului in cateva concerte.

joi, 3 martie 2011

"Handmade" cu Vali Racila si Raul Kusak


Una din surprizele de la Sighisoara Blues Festival a fost lansarea albumului "Handmade". Materialul apartine muzicienilor Vali Racila si Raul Kusak si a fost produs de Nicu Alifantis. „L-am numit «Handmade» pentru ca este, intr-adevar, facut de mana, este acustic si nu contine nici o nota prelucrata electronic. Lucram de multa vreme la acest album, insa inregistrarea propriu-zisa, in studio, a durat doar o saptamana. Ma bucur ca am lucrat cu Raul la acest proiect si speram din suflet sa fie pe placul ascultatorilor”, a declarat Vali Racila.



miercuri, 2 martie 2011

Hurtsmile, noul proiect a lui Gary Cherone


Vocalistul de la Extreme, Gary Cherone are un nou proiect. Trupa Hurtsmile este compusa din :  Gary Cherone - Vocals , Mark Cherone - Guitars, Joe Pessia - Bass, Mandolin  si Dana Spellman - Drums, Percussion. Gary si Mark sunt frati iar materialul de debut a fost lansat in ianuarie impreuna cu cei de la Frontiers Records. 
Primul single este “Stillborn”.


marți, 1 martie 2011

Noul single Mr.Big

”All the Way Up” este cel de-al doilea single de pe noul album Mr.Big, “What If…”. Albumul a fost lansat in varianta CD plus DVD,vinyl si versiune de luxe. DVD-ul contine cele doua videoclipuri si un documentar “Making Of” cu interviuri ale celor patru membrii : Eric Martin, Paul Gilbert, Billy Sheehan si Pat Torpey.



luni, 28 februarie 2011

Martie, luna rock la Sibiu

In luna Martie majoritatea trupelor rock de succes vor poposi la Sibiu. Concertele vor avea loc la Oldies Pub si cei de la Luna Amara vor deschide seria cantarilor dupa care vor urma :Truda, Iris, Partizan, Krypton si Spin.