joi, 10 mai 2012

Halestorm number 1 in USA

Cel mai nou single semnat de cei de la Halestorm, 'Love Bites (So Do I)' a ajuns pe prima pozitie in topurile rock din America. Astfel, ei sunt prima trupa rock cu o vocalista care se bucura de o asemenea reusita. Halestorm va celebra acest succes cu un turneu grandios, care va cuprinde aparitii la cele mai importante festivaluri, in marile orase din America de Nord, Europa si o serie de aparitii impreuna cu Avenged Sevenfold. In prezent, trupa concerteaza prin America de Nord impreuna cu Godsmack si colegii de la casa de discuri Atlantic, Staind. Turneul 'Mass Chaos 2012' va continua cu un super concert sustinut in Manchester, New Hampshire pe data de 16 mai.
www.halestormrocks.com/tour
www.myspace.com/halestorm
www.twitter.com/halestormrocks.
www.facebook.com/musicroton.


miercuri, 9 mai 2012

ALTERNOSFERA (s)pune VIRGULA la Sibiu


Rock Events sustine turneul de lansare a noului album VIRGULA, al formatii din Republica Moldova, Alternosfera. Un turneu de concerte incendiare in cele mai mari cluburi din tară. La Sibiu trupa ajunge in data de 20  Mai la  Vintage Pub - ora 21:00. Biletele sunt disponibile in ziua de concert la locatie la pretul de 20 Ron.


Dupa ce si-a scris Wamintirile din „Orasul 511” si a vrut sa puna punct cu „Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica” perioadei romantismului liric in creatia sa, Alternosfera anunta lansarea albumului “Virgula”, cel de-al treilea album al formatiei din Republica Moldova.

marți, 8 mai 2012

Krepuskul - Hamsters (video)

Clujenii de la Krepuskul si-au lansat aseara videoclipul piesei "Hamsters".

luni, 7 mai 2012

LA Guns lanseaza un nou album

L.A. Guns vor lansa cel de-al 11-lea album de studio in data de 5 iunie 2012 prin intermediul casei de discuri Cleopatra Records. Discul americanilor poarta numele "Hollywood Forever" si a fost inregistrat alaturi de producator Andy Johns, cunoscut pentru colaborarile sale cu trupele Led Zeppelin, Rolling Stones, Van Halen sau Cinderella. Primul single de pe noul material se numeste "You Better Not Love Me".

duminică, 6 mai 2012

Krepuskul la Radio Ring

In aceasta dimineata chitaristul Marcel Rusu de la trupa Krepuskul a fot invitat la Radio Ring. Marcel a promovat lansarea noului videoclip "Hamsters" care va fi lansat maine seara.