sâmbătă, 26 martie 2011

Motley Crue si Poison in turneu

In aceasta vara americanii au parte de un super turneu glam rock. Trei trupe de referinta a glam rockului mondial au pregatit un turneu care incepe in iunie. Motley Crue, Poison si New York Dolls vor canta pentru prima data impreuna si promit un  turneu care sunt sigur va rivaliza cu festivalul Crue Fest de anul trecut.


vineri, 25 martie 2011

Ultimul Rand live la Prohibition Pub

Cei de la Prohibition Pub ne pregatesc pentru luna viitoare cateva concerte. Primul o sa fie pe data de 2 aprilie cu trupa Ultimul Rand din Tg Mures. O sa fie o seara dedicata hiturilor rock sub titulatura "Cover Night Experience" cu Sebastian Tatar si Nagy Geza. 

miercuri, 23 martie 2011

"Top 50 Metal Songs Of All Time"



Cei de la Gibson.com au postat pe site un  top cu cele mai bune 50 de piese metal din toate timpurile. De mentionat ca in TOP 10 se afla 3 compozitii Black Sabath si 2 ale trupei Metallica.

1. "Master of Puppets" - Metallica
2. "Ace of Spades" - Motörhead
3. "Crazy Train" - Ozzy Osbourne
4. "Iron Man" - Black Sabbath
5. "The Number of the Beast" - Iron Maiden
6. "War Pigs" - Black Sabbath
7. "Paranoid" - Black Sabbath
8. "One" - Metallica
9. "Hallowed Be Thy Name" - Iron Maiden
10. "Breaking the Law" - Judas Priest
11. "Children of the Grave" - Black Sabbath
12. "Welcome to the Jungle" - Guns N' Roses
13. "Black Sabbath" - Black Sabbath
14. "Hells Bells" - AC/DC
15. "The Trooper" - Iron Maiden
16. "Painkiller" - Judas Priest
17. "Stargazer" - Rainbow
18. "Enter Sandman" - Metallica
19. "Back in Black" - AC/DC
20. "Runnin' with the Devil" - Van Halen
21. "The Hellion/Electric Eye" - Judas Priest
22. "Run to the Hills" - Iron Maiden
23. "Let it Go" - Def Leppard
24. "Epic" - Faith No More
25. "Hangar 18" - Megadeth
26. "Rime of the Ancient Mariner" -Iron Maiden
27. "You've Got Another Thing Comin'" - Judas Priest
28. "Fear of the Dark" - Iron Maiden
29. "Raining Blood" - Slayer
30. "Walk" - Pantera
31. "Holy Diver" - Dio
32. "Highway to Hell" - AC/DC
33. "Heaven and Hell" - Black Sabbath
34. "Bulls on Parade" - Rage Against The Machine
35. "Fade to Black" - Metallica
36. "Angel of Death" - Slayer
37. "Peace Sells" - Megadeth
38. "Freak on a Leash" - Korn
39. "Them Bones" - Alice In Chains
40. "Cemetery Gates" - Pantera
41. "Detroit Rock City" - KISS
42. "Devil's Child" - Judas Priest
43. "Run with the Wolf" - Rainbow
44. "Would?" - Alice In Chains
45. "We're Not Gonna Take It" - Twisted Sister
46. "Hell Bent for Leather" - Judas Priest
47. "Beyond the Realms of Death" - Judas Priest
48. "Bomber" - Motörhead
49. "Unchained" - Van Halen
50. "10,000 Days (Wings, Part II)" - Tool

De azi ne auzim si la Rock Zone


Incepand de azi "Rock cu Norock" se difuzeaza si la postul de radio “RockZone.ro“. Ora de difuzare a emisiunii este 22:00 iar in reluarea poate fi ascultata si sambata, de la ora 18:00. 

Saxon ne cheama la arme

Pe data de 23 mai britanicii de la Saxon vor lansa un nou album in colaborare Militia Guard Music. Trupa condusa de Biff Byford inca din anul 1976 si-a intitulat noul albumul “Call To Arms” care contine 11 piese iar primul extras pe single a fost ales 'Hammer Of The Gods'. Britanicii au cantat in Romania in anul 1994 la festivalul “Skip Rock”. 


 Tracklist : 'Hammer Of The Gods' 'Back In 79' 'Surviving Against The Odds' 'Mists Of Avalon' 'Call To Arms' 'Chasing The Bullet' 'Afterburner' 'When Doomsday Comes (Hybrid Theory)' 'No Rest For The Wicked' 'Ballad Of The Working Man'  si 'Call To Arms' (Orchestral version).

AG WEINBERGER canta maine la Sibiu


AG WEINBERGER revine maine in Sbiu pentru un concert extraordinar la Atrium Classic Cafe. Concertul incepe la ora 21:00. Biletul de intrare este 40 lei, pentru mai multe informatii si rezervari sunati la numerele de telefon 0723 ATRIUM sau 0269 242 000. Attila a cantat la Medias in urma cu 2 ani ocazie cu care am realizat si un interviu pe care il poti asculta mai jos.
 

MIRCEA HODARNAU - INTERVIU AG WEINBERGER

marți, 22 martie 2011

Reeditari Ozzy Osbourne


Ozzy Osbourne isi va relansa primele doua  albume din cariera solo. Pentru ca se implinesc 30 de ani de la lansarea albumelor “Blizzard Of Ozz” si „Diary Of A Madman” artistul a decis sa faca o surpriza fanilor prin relansarea albumelor inregistrate cu chitaristul Randy Rhoades. Lansarea materialelor va avea loc pe data de 31 mai iar pe langa produsele remasterate, o sa fie lansat si DVD-ul „Thirty Years After The Blizzard”.  Acest DVD este o cronica a perioadei de inceput a carierei solo a lui Ozzy si o sa cuprinda pe langa imagini si fotografii in premiera si interviuri cu Ozzy si Sharon Osbourne, Lemmy (MOTORHEAD), Steve Vai, Nikki Sixx, Rob Halford, Zakk Wylde si  Bill Ward de la Black Sabbath.



luni, 21 martie 2011

Premiera pentru DESTRUCTION in America

 Noul album DESTRUCTION aduce o premiera pentru trupa germana de thrash in America. Cel mai nou album de studio “Day Of Reckoning” al trupei germane a intrat pentru prima data in 3 topuri Billboard, locul 54 in Current Hard Music Albums, locul 58 in  New Artist/Heatseekers Album si 143 in Independent Current Albums. In timp ce in America albumul a intrat in forta in trei topuri, in Germania albumul se afla pe locul 95.


"Mirrorball", noul album Def Leppard

Britanicii de la Def Leppard si-au anuntat titlul noului material. Albumul live se va intitula "Mirrorball" si va contine pe langa hiturile trupei inregistrate live si 3 piese noi.  Materialul vine dupa o perioada cam lunga de asteptare, ultimul album de studio al trupei a fost lansat in 2008,  "Songs from the Sparkle Lounge". Titlurile pieselor noi sunt : "Undefeated", "It`s all about believin" si Kings of the world".



Def Leppard porneste in iunie in turneu in Statele Unite ale Americii impreuna cu trupa Heart.