joi, 10 martie 2011

2011, un an plin pentru Queen

Britanicii de Queen si-au anuntat fanii ca anul 2011 o sa fie foarte plin de evenimente. Pe langa aniversarea de 40 de ani, anul acesta o sa fie reeditate albumele formatie, filmul intra in faza de productie iar fanii pot vizita o expozitia dedicata trupei. Postez mai jos un material realizat de catre cei de la Watchmojo, despre istoria Queen si Freddy Mercury.
 

miercuri, 9 martie 2011

AC/DC lanseaza albumul live pe 10 mai

AC/DC au anuntat azi data lansarii noului material live al trupei. DVD-ul, "Live At River Plate" o sa fie lansat la mai putin de un an de la concertul australienilor de la Bucuresti. Materialul a fost produs de David Mallet si Rocky Oldham si a fost filmat cu 32 camere HD si are o durata de 110 minute si o sa fie lansat pe data de 10 mai.


marți, 8 martie 2011

Interviu StereofeelingS

Ieri am stat de vorba cu Peter Grezer de la StereofeelingS. Din trupa clujeana mai face parte si Adrian Turcu iar prima parte a turneului de promovare a albumul "Inside" a luat sfarsit zilele trecute. Ce o sa urmeze afli din interviul cu Peter iar la emisiunea "Rock cu Norock" din aceasta saptamana voi difuza piese in premiera de pe "Inside".

duminică, 6 martie 2011

Soundgarden au intrat in studio

Bunicii muzicii grunge, Soundgarden au intrat in studio sa inregistreze un nou album. Producatorul noului material discografic o sa fie Adam Kasper. Trupa inregistreaza in formula originala, vocal -Chris Cornell, chitara- Kim Thayil, baterie - Matt Cameron si bassistul Ben Shepherd iar perioada inregistrarilor nu a fost stabilita inca, artistii lucreaza fara sa fie stresati de timp.