vineri, 22 octombrie 2010

Eric Johnson lanseaza "Up Close" in decembrie


In decembrie fanii chitaristului  Eric Johnson au parte de o noua lansare . Eric si lanseaza albumul cu numarul sase care se intituleaza « Up Close ». Lansarea o sa fie chiar de Mos Nicolae iar pe acest disc Johnson colaboareaza cu nume foarte cunoscute :  Jimmie Vaughan, Sonny Landreth , Steve Miller si Johnny Lang.  


In acest an artistul a participat la Experience Hendrix Tour alaturi de alti chitaristi de calibru : Joe Satriani, Brad Whitford, Jonny Lang, Hubert Sumlin, Billy Cox, Ernie Isley, Vernon Reid, Susan Tedeshi si  Robert Randolph.

marți, 19 octombrie 2010

Noul album Blackmore`s Night ajunge in America in 2011


Proiectul Blackmore`s Night isi lanseaza noul album in ianuarie 2011 in America. Cel mai nou material semnat de Ritchie Blackmore (ex-DEEP PURPLE) si sotia lui Candice Night, Autumn Sky, o sa fie lansat pe piata nord americana pe data de 18 ianuarie 2011 via Roc-A-Fella. In Europa acest album a fost lansat pe data de 3 septembrie.



luni, 18 octombrie 2010

Mini turneu aniversar Marcian Petrescu si Trenul de Noapte


Marcian Petrescu si Trenul de Noapte pregatesc un mini turneu aniversar. Evenimentul este implinirea a 10 ani de la infiintare. Majoritatea concertelor o sa fie in zona Ardealului - dupa cum urmeaza: Cluj, Tg. Mures, Reghin si Sibiu. Concertul din Sibiu o sa fie pe data de 7 noiembrie la  Club BOHEMIAN FLOW  de la ora 20:00. Marcian scrie pe facebook ca "am pregatit un show special cu multe piese noi si spectaculoase, alaturi de cele devenite deja traditionale in repertoriul nostru !".

TRENUL DE NOAPTE inseamna:

MARCIAN PETRESCU - muzicuta, voce
TOTU RARES - chitara
ROBERT ARDELEANU - bas
CONSTANTIN BARBASELU - baterie

Mai jos postez un interviu realizat cu Marcian la Medias cu ocazia unui concert la Non Solo Pizza in anul 2008. 


Mircea Hodarnau - INTERVIU TRENUL DE NOAPTE 2008

duminică, 17 octombrie 2010

Paul Gilbert se pregateste pentru turneul european

PAUL GILBERT (MR. BIG, RACER X) se pregateste de turneul european. Gilbert va concerta pe data de 1 noiembrie la House Of Blues in Hollywood, CA.  si isi va prezenta noul albumul  "Fuzz Universe". Acest concert este defapt o incalzire a chitaristului pentru turneul european ce incepe de data de 5 noiembrie la Londra. Paul Gilbert  o sa ajunga si in Romania cu acest turneu in decembrie si va canta la Sibiu si Bucuresti.