vineri, 25 noiembrie 2011

Orphaned Land revin in Romania

Orphaned Land din Israel revin in Romania pentru un concert la Bucuresti. Promo evenimentului il poti vedea mai jos.

joi, 24 noiembrie 2011

Remember Freddie Mercury

Azi se implinesc 20 de ani de cand Freddie Mercury a incetat din viata. Pacat ca am pierdut prea devreme un astfel de artist. Nimeni nu poate sa il inlocuiasca pe Freddie la Queen, fara el trupa este incompleta. Mai jos postez un concert al trupei de pe Wembley.

miercuri, 23 noiembrie 2011

Solist nou la Gotthard

 Formatia Gotthard  are un nou solist  vocal. Succesorul lui Steve Lee, decedat anul trecut intr-un tragic accident este Nic Maeder. Nic s-a nascut in 1971 in Lausanne si a trait o buna bucata de vreme in Australia.  Chitaristul Leo Leoni a declarat: "Nic nu are numai o voce incredibila, dar este si un muzician fantastic. Putem, in sfarsit, sa cantam din nou." Trupa a inregistrat si o piesa nou cu noul vocalist.



marți, 22 noiembrie 2011

Trooper concerteaza la Sibiu

Trooper concerteaza la Sibiu. Evenimentul va avea loc in 24 noiembrie, de la ora 21, in Vintage Pub. Pretul unui bilet este 15 lei iar biletele pot fi procurate din Supporter Sports Pub & Grill sau in Vintage Pub.



Trupa a luat fiinta in octombrie 1995. Numele a fost ales dupa albumul definitoriu al formației Iron Maiden, The Trooper. In anul 2001, Trooper a castigat locul I in topul revistei Heavy Metal Magazine la categoria Cea mai buna trupa tanara, dupa care a inceput sa concerteze alaturi de nume din ce în ce mai mari. 

In 2003, Trooper a cantat alaturi de Rotting Christ si Sepultura. Albumul Desant, conceput in 2005, a fost primul disc din Romania lansat integral pe internet. A urmat concertul de deschidere pentru trupa WASP ca an 2007 sa vina randul unui concert susținut pe aceeasi scena cu Prodigy, Sepultura, The Cult sau Rasmus.

Unul dintre cele mai importante momente din istoria trupei a avut loc in anul 2008, cand in 4 august Trooper a concertat in deschiderea celor ce le-au fost inspiratie de-a lungul timpului, Iron Maiden, in concertul de la Bucuresti. In acelasi an trupa avea sa castige premiile de cea mai buna formatie rock, cel mai bun album - pentru Rock`n`Roll Pozitiv - cea mai buna lansare si cel mai bun concert aniversar.

luni, 21 noiembrie 2011

Tony Martin revine

Tony Martin fost solist vocal pe cateva albume Black Sabbath revine in 2012. Solistul lucreaza la un nou album "The Third Cage" care o sa fie lansat impreuna cu cei de la Frontiers Records. Primul single intitulat "Wicked World" a fost lansat deja.

duminică, 20 noiembrie 2011

Scorpions - Comeblack

Noul videoclip al germanilor de la Scorpions este o mica istorie a rock-ului. Recunosti piesele ?