marți, 22 noiembrie 2011

Trooper concerteaza la Sibiu

Trooper concerteaza la Sibiu. Evenimentul va avea loc in 24 noiembrie, de la ora 21, in Vintage Pub. Pretul unui bilet este 15 lei iar biletele pot fi procurate din Supporter Sports Pub & Grill sau in Vintage Pub.



Trupa a luat fiinta in octombrie 1995. Numele a fost ales dupa albumul definitoriu al formației Iron Maiden, The Trooper. In anul 2001, Trooper a castigat locul I in topul revistei Heavy Metal Magazine la categoria Cea mai buna trupa tanara, dupa care a inceput sa concerteze alaturi de nume din ce în ce mai mari. 

In 2003, Trooper a cantat alaturi de Rotting Christ si Sepultura. Albumul Desant, conceput in 2005, a fost primul disc din Romania lansat integral pe internet. A urmat concertul de deschidere pentru trupa WASP ca an 2007 sa vina randul unui concert susținut pe aceeasi scena cu Prodigy, Sepultura, The Cult sau Rasmus.

Unul dintre cele mai importante momente din istoria trupei a avut loc in anul 2008, cand in 4 august Trooper a concertat in deschiderea celor ce le-au fost inspiratie de-a lungul timpului, Iron Maiden, in concertul de la Bucuresti. In acelasi an trupa avea sa castige premiile de cea mai buna formatie rock, cel mai bun album - pentru Rock`n`Roll Pozitiv - cea mai buna lansare si cel mai bun concert aniversar.

Niciun comentariu: