sâmbătă, 23 mai 2009

Clipul brandului turistic al Mediasului

In această după amiază a fost lansat brandul turistic al Mediaşului, ocazie cu care a fost prezentat şi clipul de promovare.


joi, 21 mai 2009

Lansarea brandului turistic


Centrul de Informare Turistică Mediaş lansează brandul turistic al Mediaşului, sâmbătă 23 mai 2009, ora 16,00, la Sala Festivă a Primăriei Mediaş. In program va fi o expunere asupra structurii brandului – broşuri şi proiecţie clip precum şi o expoziţie de fotografie cu imagini din Mediaş ale artistului fotograf Tiberiu Micu.

Povestiri mortale

Mihai Gainuşă îşi va lansa la Mall-ul Promenada din Sibiu, mâine la ora 18.30 volumul Povestiri mortale’. Mihai va fi însoţit de echipa „Cronicii Cîrcotaşilor”: Şerban Huidu, Dezbrăcatu’, Hrubaru, Puştiu’, Mistreţu’, Toni şi Bebeluşele Oana şi Delia. Tot vineri, la ora 17.00, la Hotel Ramada, va avea loc conferinţa de presă cu întreaga echipa a „Cronicii”.



miercuri, 20 mai 2009

Spectacol de cabaret

Trupa maghiară de teatru “Gruppen Hecc” din Târgu Mureş prezintă la Mediaş spectacolul de cabaret Lesz Vegasz. În rolurile principale Molnár Tibor, Nagy István, Gáspárik Attila, Kárp György. Partea muzicală a spectacolului va fi asigurată de formaţia Autostop MS. Spectacolul va avea loc joi 21 mai la Sala Traube, cu începere de la ora 18. Intrarea este liberă.



duminică, 17 mai 2009

“SUPER KARPATA TROPHY” LA MEDIAŞ

Mediaşul găzduieşte în premieră punctual final al concursului internaţional off-road „SUPER KARPATA TROPHY“.

Evenimentul are loc în data de 23 mai 2009, la ora 13.00 în Piaţa Corneliu Coposu.

Spectaculozitatea evenimentului este dată de faptul că nu există nici un Roadbook, ci fiecare echipa îşi alege traseul liber. Nu contează doar viteza în această competiţie, ci şi tactica abordată, orientarea, navigarea şi spiritul de echipă. Traseul parcurs trebuie să se afle într-un coridor stabilit, fiecare “ieşire din graniţele” coridorului fiind sancţionată. Principiul “SUPER KARPATA TROPHY” este aici startul – acolo este destinatia : “ Find your own track”. Toate maşinile din concurs sunt dotate cu o cutie neagră, care cu ajutorul unui GPS înregistrează exact traseul străbătut. Anul acesta sunt circa 80 de maşini la start, un număr de 160 de persoane, de 7 naţionalităţi. Punctul de plecare este în Austria, iar punctul de destinaţie se află anul acesta, pentru prima dată în centrul unui oraş, pentru prima dată la MEDIAŞ, unde după înmânarea premiilor va avea loc festivitatea de încheiere, un eveniment cultural de amploare, concert live cu două formaţii cunoscute: DESPERADO şi DJ PROJECT, invitaţi importanţi şi un număr de aproximativ 5000 de oaspeţi.