luni, 19 octombrie 2009

Concertul lunii la Atrium cu VDV

Fanii trupei Vita de Vie sunt asteptati in 22 octombrie 2009 la Sibiu. Trupa VDV va sustine un concert in Atrium Cafe incepand cu ora 21. De curand trupa a cantat in locul in care s-a infiintat acum 13 ani.



Edy Schneider colaboreaza cu Raoul

Bunul meu prieten Edy Schneider (DJ PHANTOM) a mai facut o boacana , a terminat un nou videoclip. De acesta data melodia face parte de pe albumul Raoul "EGOIST" 2009 lucru pe care Edy l-a anuntat chiar pe acest site in interviul realizat cu ocazia clipului facut pentr AMF – FRESH.


ZZ TOP sosesc azi in Romania

Astept cu nerabdare concertul ZZ TOP. Americanii vor ajunge, azi, in jurul pranzului, in Bucuresti, echipa acestora fiind formata din 45 de persoane, inclusiv proprii bucatari. In turneu, ZZ Top calatoresc cu propria lor echipa de catering, care se ocupa de toate nevoile „culinare” ale artistilor. Pentru acest lucru, artistii vor beneficia de o bucatarie amenajata la locatie. In total, cei de la ZZ TOP si echipa lor vor avea nevoie de nu mai putin de sase camere amenajate in spatele scenei.

Artistii isi vor petrece ziua de luni odihnindu-se, pentru a fi in cea mai buna forma pentru concertul de marti seara. Spectacolul ZZ Top se anunta cu adevarat special, avand o sonorizare si lumini de exceptie, asigurate chiar de echipa tehnica ZZ Top. In plus, pe scena va exista si un ecran de 12 x 6 metri, pe care pe timpul concertului vor rula proiectii. Dupa concertul din Bucuresti, americanii vor pleca direct in Bulgaria, unde vor sustine un show in data de 21 octombrie.

duminică, 18 octombrie 2009

Invitatie "Ziua Chitarelor"

Azi am primit o invitatie foarte interesanta pe Twitter si o dau mai departe pentru cei interesati.