sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Lamb Of God pregateste noul album


Dupa doua teasere care au cuprins piesele 'Ghost Walking' si 'Desolation', trupa 'Lamb Of God' a lansat astazi ultimul teaser din seria de promovare a albumului 'Resolution'. Cea mai recenta colectie de piese semnata de membrii trupei este programata sa fie lansata pe data de 24 ianuarie in Statele Unite. Acest videoclip contine si piesa care inchide CD-ul, si anume: 'King Me'. Piesa este una dintre cele mai reusite creatii semnate 'Lamb Of God'. In plus, beneficiaza de contributia unei intregi orchestre si de prezenta cantaretei de opera Amanda Munton.

RESOLUTION Trailer from Lamb of God on Vimeo.

joi, 12 ianuarie 2012

Super proiect Flying Colors

Anul 2012 aduce un super proiect. Mike Portnoy, Steve Morse, Casey McPherson, Dave LaRue si Neal Morse vor lansa in acest an un album sub titulatura "Flying Colors". Cum au lucrat in studio si care este parerea producatorului acestui album afli de mai jos.

miercuri, 11 ianuarie 2012

Shinedown lanseaza Amaryllis

Roadrunner Records' este incantata sa anunte lansarea mult-anticipatului album al celei mai noi membre a casei de discuri, trupa rock 'Shinedown'. CD-ul 'Amaryllis' va ajunge in magazinele de specialitate din Statele Unite pe data de 26 martie.

In asteptarea albumului, fanii trupei se vor putea desfata ce cel mai recent single 'Bully' - care va avea lansarea cat de curand! Piesa va fi prima dupa 'The Sound Of Madness' din 2008.



Albumul a fost inregistrat in studio-urile 'Lightning Sound' din Los Angeles, 'Ocean Way Recording' si 'Capitol Studios'. Piesele poarta amprenta producatorului Rob Cavallo (Kid Rock, Green Day). Cavallo a primit de-a lungul timpului multe premii si nu este la prima colaborare cu trupa. In 2008 a realizat albumul 'The Sound Of Madness' semnat 'Shinedown' care a debutat pe locul 8 in topul 'Billboard 200'.

Trupa 'Shinedown' este formata din: Brent Smith(vocals), Barry Kerch(tobe), Zach Myers(chitara) si Eric Bass(bas).

marți, 10 ianuarie 2012

Van Halen - Tattoo (videoclip)

Americanii de la Van Halen si-au lansat azi videoclipul piesei "Tattoo" care promoveaza noul album.

luni, 9 ianuarie 2012

Primal Fear revin in Romania

Trupa Primal Fear revine in Romania pentru un concert ce face parte din turneul european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat "Unbreakable". Albumul va fi lansat  in Europa pe data de 20 ianuarie 2011 iar concertul de la Bucuresti, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) va avea loc in data de 8 aprilie in The Silver Church Club.


duminică, 8 ianuarie 2012

Van Halen 2012 - Tattoo

Primul single Van Halen de pe noul album se intituleaza "Tattoo". Cei de la Amazon UK au postat si un teaser de 30 de secunde pe site. Numele mult asteptatului material discografic se numeste "A Different Kind Of Truth".