luni, 24 septembrie 2012

Green Day si RHCP la MTV European Music Awards




Daca la inceputul lunii septembrie, Los Angeles-ul a fost gazda uneia dintre cele mai importante ceremonii din industria muzicala: 'Video Music Awards', in noiembrie este randul Europei sa isi aleaga favoritii. Frankfurt, Germania va gazdui editia din acest an a 'MTV European Music Awards 2012' pe data de 11 noiembrie. Evenimentul asteptat de toti iubitorii de muzica buna se anunta a fi cu adevarat spectaculos si plin de surprize.



Printre nominalizati se numara si Green Day ( care pregatesc lansarea unui nou album in mai putin de doua saptamani ), Linkin Park pentru 'Best Rock' sau Red Hot Chili Peppers ( 'Best World Stage' ). Din lista nu putea lipsi senzatia R'n'B, Jason Derulo ( 'Best World Stage' ) care a reusit sa starneasca o adevarata frenezie in topurile internationale odata cu lansarea albumului sau de debut in 2010, ce a oferit trei hituri de Top 10. Dupa ce au castigat in 2010, in cadrul categoriei 'Best New Artist' in cadrul 'VMA 2011', cei doi membrii The Black Keys spera sa castige in acest an pentru 'Best Alternative'.

duminică, 23 septembrie 2012

Album solo Declan Sinnott



Cu o cariera de peste 40 de ani, Declan Sinnott, producator si chitarist de folk irlandez, si-a anuntat debutul solo pe scena muzicala. Colaborator indelungat al lui Christy Moore, Mary Black, Sinead Lohan sau John Spillane, membru fondator al trupelor Horslips si Moving Hearts si producator al lui Mary Black, Declan Sinnott isi lanseaza primului album solo din cariera.


Scris si realizat in decursul ultimilor cinci ani, 'I Love The Noise It Makes' este un disc special, care nu urmeaza tiparul niciunui gen muzical, refuzand sa fie incadrat intr-o singura categorie.
Cele douasprezece melodii, printre care 'Sun Shine In', dinamica 'It's Just The Noise It Makes' sau 'Dark Companion' promit sa ne poarte intr-o adevarata calatorie muzicala, numai buna de savurat in noptile reci de toamna. Pe link-ul urmator puteti urmari un videoclip promotional 'I Love The Noise It Makes' semnat Declan Sinnott - http://youtu.be/b0uvBRfCAwE.