miercuri, 27 aprilie 2011

Judas Priest fara K.K.Downing

Formula originala Judas Priest este cea mai buna dar din pacate K.K. Downing a ales sa se retraga. Prima data a parasit trupa Rob Halford si dupa cativa ani a revenit, acum chitaristul blond a hotarat sa faca pasul inapoi.
"Dragi prieteni, cu mare regret anunt ca nu voi fi alaturi de voi in aceasta vara. Va multumesc pentru toate mesajele insa va asigur ca sunt ok. M-am gandit bine la ce vreau sa fac. Sunt probleme personale, probleme cu membrii trupei, probleme cu management-ul. Astfel am decis sa ma retrag. Nu vreau sa plec in turneu cu sentimente negative, nu vrea sa-mi insel fanii. Va rog insa sa sustineti Judas Priest pentru ca va fi un show ce nu trebuie ratat.". Inlocuitorul lui K.K. este Richie Faulkner, chitarist in trupa solistei Lauren Harris. Pacat ca nu il putem vedea la Bucuresti pe K.K. Downing.

marți, 26 aprilie 2011

"Undefeated" primul single de pe "Mirrorball"

Dupa o pauza cam lunga incepand de azi revin cu stiri la Rock cu Norock. Fanii Def Leppard din lumea intreaga asteapta noul album live "Mirrorball" si piesele noi. Pe internet a aparut primul single cu care britanicii isi promoveaza albumul si turneul din SUA realizat impreuna cu Heart. Mai jos poti ascultat "UNDEFEATED".