sâmbătă, 11 iulie 2009

Radio Ring 12 ani

Mâine Radio Ring împlineşte 12 ani de emisie.
Ne auzim la sărbătoarea „Adevăratului Tău Prieten”.
Ataşez mai jos clipul aniversar de la 10 ani.

vineri, 10 iulie 2009

Pompierii deschid uşa la cerere

Dacă eşti uituc şi ai o uşă mai sofisticată, atunci pompierii “îţi stau la dispoziţie” să îţi deschidă uşa. Întrebarea este, cât costă? Poate ne spune concetăţeanul nostru de pe strada Rubinului.



Ring Hit cu Mikaela


















Sâmbătă şi duminică te aştept la Ring Hit cu piese noi şi un interviu cu Mikaela. În acest sfîrşit de săptămână o să faci cunostinţă şi cu noul proiect LLP & John Puzzle feat Criss-T.


Un minor de 12 ai s-a aruncat de pe podul CFR

Politiştii au fost anuntaţi aseară de furtul unei biciclete. La scurt timp l-au identificat pe autor, un copil de 12 ani. În timp ce se afla pe un pod peste calea ferată, băiatul a escaladat balustrada şi s-a aruncat în gol de la 10 metri înălţime. Minorul era însoţit de un poliţist şi de o soră majoră. Poliţiştii spun că nu ei sunt vinovaţi pentru accident.

Expoziţie de de fotografie

Centrul Cultural German “Casa Schuller” găzduieşte în perioada 10 - 16 iulie 2009 o expoziţie de fotografie a Fundaţiei Mihai Eminescu Trust.

Fundaţia Mihai Eminescu Trust (MET) este o organizaţie ce are drept scop conservarea patrimoniului cultural şi natural şi revitalizarea satelor şi oraşelor din Transilvania, în special prin punerea în valoare a moştenirii culturale săseşti. Printre activităţi se numără: înfiinţarea mai multor fundaţii şi asociaţii independente în sate, restaurarea folosind mâna de lucru locală şi meşterii locali, revitalizarea practicilor şi tehnologiilor tradiţionale. Proiectele cele mai importante s-au derulat în localităţile Viscri, Mălâncrav, Floreşti, Noul Săsesc, Laslea, Roandola şi Sighişoara.



joi, 9 iulie 2009

Primele declaraţii Pustai

Am ataşat declaraţia tehnicianului Cristian Pustai despre retrogradarea FC Argeş, primul joc de pregătire disputat ieri în compania echipei Kecskemeti TE, pierdut cu scorul de 3-1, noutăţile din lot, programul de pregătire din Ungaria şi startul sezonului 2008-2009.


Comment | Copy This



miercuri, 8 iulie 2009

Gaz Metan ramane in prima liga

In urma deciziei luate aseara de catre Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal echipa FC Arges a fost retrogradata in Liga a II –a. Datorita acestei decizii Gaz Metan Medias profita de retrogradarea lui FC Arges si va juca si anul viitor in Liga I. Elevii antrenorului Cristian Pustai vor primi aceasta veste in strainatate, fiind plecati in cantonament in Ungaria.

Cadavru neidentificat gasit in drum spre Mosna

Azi in jurul orei 13 pe marginea drumului care face legatura intre Medias si localitatea Mosna a fost gasit cadavrul unui barbat inca neidentificat. Langa cadavrul barbatului a fost gasita o bicicleta si o sticla in care se afla un lichid necunoscut. La fata locului s-a deplasat o echipa operative din cadrul Politiei Municipiului Medias care nu a putut stabili identitatea persoanei decedate a declarat comisarul sef Dorin Rau, comandantul Politiei Municipale din Medias. Cadavrul a fost ridicat si transportat la Spitalul Municipal Medias. Cercetarile se continua in vederea stabilirii identitatii persoanei precum si a cauzei decesului.


Comment | Copy This

Week-end la Zetea

Dacă iubeşti muntele şi vrei să afli detalii despre medieşenii de la Dianthus şi ultimele lor peripeţii montane intră pe pagina lor de internet. Ultimul articol postat este despre o ieşire în week-end la Zetea.



Bănică jr. are site nou

Începând de ieri Ştefan Bănică jr. are o nouă pagină de internet.

Prezent la emisiune Happy Hour , Ştefan şi-a prezentat în premieră noul clip la piesa „Epilog” ce poate fi văzut şi pe site.

marți, 7 iulie 2009

Lansare de porumbei

Lansare la care au luat parte 27.000 de porumbei in data de 26.04.2009 in zona Barajului de la Ighisul Nou.

Lansare Medias
Vezi mai multe video din Animale

Gaz Metan în Ungaria

Echipa Gaz Metan se află în cantonament în Ungaria. Pregătirile echipei se vor desfăşura până în data de 17 iulie. Mâine echipa va disputa prima partidă de pregătire în compania formaţiei Kecskeméti TE, ocupanta poziţiei a cincea în campionatul Ungariei. Tehnicianului Cristian Pustai a ţinut ieri o conferinţă de presă înaintea plecării în cantonament oferind presei ultimele noutăţi referitoare la lot din care postez o declaraţie.



Comment | Copy This

Alcool şi băuturi alcoolice confiscate la Mediaş

Ieri dimineaţă poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor – Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Sibiu au efectuat mai multe percheziţii atât domiciliare, cât şi în depozitul unei societăţi comerciale, toate situate în municipiul Mediaş. Acţiunea poliţiştilor a privit verificarea deţinerii si comercializării în mod ilegal de băuturi alcoolice.

Una dintre percheziţii s-a efectuat într-o hală de construcţii, unde a fost identificat un autovehicul Iveco, în care se afla cantitatea de 1,2 tone alcool de 96% volum alcool, depozitat în 2 recipienţi din plastic, disimulaţi cu porumb; totodată, în hală au mai fost identificate de 46 sticle de 1 l tip pet, cu alcool de 96% volum alcool. În momentul efectuării percheziţiei în hală se aflau P.Ioan şi B. Nicolae

Înainte de intervenţia poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, cei doi bărbaţi au încercat deversarea alcoolului aflat în cei doi recipienţi, aceştia fiind prevăzuţi cu robinete. Tentativa lor a rămas nereuşită. La punctul de lucru al societăţii comerciale deţinute de O. Ildiko au fost identificate 2.238 sticle de 0,5 l şi 2 l tip pet care conţineau băuturi spirtoase cu concentraţie alcoolică cuprinsă între 22% si 30% volum alcool, fără timbru de marcaj fiscal, societatea nedeclarînd autorităţii vamale producerea de produse accizabile.

Întreaga cantitate de alcool şi băuturi alcoolice, în valoare de aprox. 100.000 lei a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, fiind dispusă şi măsura confiscării autovehiculului de către reprezentanţii Gărzii Financiare Sibiu.

Cercetările sunt continuate în vederea identificării altor locaţii de depozitare şi distribuţie a alcoolului şi băuturilor fabricate, în vederea stabilirii sursei de aprovizionare cu alcool si accizei aferente cantităţilor de alcool identificate.

luni, 6 iulie 2009

R.I.P Michael Jackson

Sâmbătă la Hard Rock Café în Bucureşti m-am oprit la Michael Jackson.



Ioniţă a câştigat turneul Dafora

Victor Ioniţă a câştigat turneul Dafora 2009 cu premiul de 10.000 de dolari. În finală, Ioniţă, l-a învins pe Răzvan Sabău cu care a mai jucat anul trecut finala unui turneu futures de la Braşov şi ultima a Circuitului Internaţional masculin de tenis al României.


Victor Ioniţă

Locul naşterii: Bucureşti, România
Data naşterii: 11 mai 1983
Rezidenţa: Braşov, Bucureşti
Înălţime: 1.85m
Greutate: 72kg
jucător de mâna dreaptă

Cea mai bună plasare în circuitul ATP
Simplu 187 (23 mai 2005)
Dublu 159 (2 mai 2005)