sâmbătă, 21 aprilie 2012

Daughtry deschid pentru Nickelback

Daughtry deschid pentru Nickelback in turneul din Marea Britanie. Este vorba de cele 8 concerte care vor avea loc in octombrie. Cel mai nou single semnat Chris & Co se intituleaza '“Outta My Head” si se poate vedea mai jos.

miercuri, 18 aprilie 2012

Asculta noul single Linkin Park

Luni a fost lansat cel al americanilor de la Linkin Park. Mai nou trupa este reprezentata in Romania de casa de productie Roton. Mai jos poti asculta "Burn it Down" si astept reactia ta.

marți, 17 aprilie 2012

Godsmack - Rocky Mountain Way

Americanii de la Godsmack pregatesc un EP cu coveruri. "Rocky Montain Way" prima piesa lansata pentru promovarea materialului apartine chitaristului Joe Walsh de la Eagles. Cu trupa te poti intalni in acesata vara la Rock the City in Bucuresti.

luni, 16 aprilie 2012

Single nou Van Halen

Trupa Van Halen si-a lansat un nou single de pe albumul "A Different Kind Of Truth". Dupa "Tattoo", Eddie and Co au ales piesa "She's The Woman " iar videoclipul se poate vedea mai jos.

duminică, 15 aprilie 2012

Concert Linkin Park in Romania

Linkin Park vor canta pentru prima oara in Romania pe 6 iunie la Romexpo Bucuresti. Concertul este organizat de Events.Biletele au fost puse in vanzare, vineri, 13 aprilie, la preturile de 130 lei - Gazon B; 200 lei - Gazon A; 270 lei - Golden Ring si 360 lei - Tribune VIP. Pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele la gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 lei. Cel mai nou single al trupei "Burn it down" va fi lansat in 16 aprilie.