joi, 24 februarie 2011

Sighisoara Blues Festival 2011, prima seara

Cea de-a saptea editie a Sighisoara Blues Festival este deschisa in acesta seara de Crossroads si Little Brothers.




marți, 22 februarie 2011

Album live AC/DC in aprilie

 Brian Johnson solitul vocal al trupei AC/DC a anuntat lansarea unui album live al australienilor. Conform declaratiei materialul o sa fie lansat in sase saptamani si cuprinde inregistrari din turneul "Black Ice World Tour" . Concertele au avut loc anul trecut in decembrie pe  River Plate Stadium din Argentina



Albumul cuprinde setlist-ul cantat si la Bucuresti : 'Rock N' Roll Train' 'Hell Ain't a Bad Place to Be' 'Back in Black' 'Big Jack' 'Dirty Deeds Done Dirt Cheap' 'Shot Down in Flames' 'Thunderstruck' 'Black Ice' 'The Jack' 'Hells Bells' 'Shoot to Thrill' 'War Machine' 'Dog Eat Dog' 'You Shook Me All Night Long' 'T.N.T.'Whole Lotta Rosie' 'Let There Be Rock' Encore: 'Highway to Hell' For Those About to Rock (We Salute You)'.

luni, 21 februarie 2011

Fanii aleg piesele din "Epitaph Tour"

Trupa Judas Priest a postat pe site-ul formatiei un mesaj pentru fani, sa aleaga ei piesele din setlist-ul turneului de adio. "Epitaph Tour" ajunge la Bucuresti in data de 3 iulie impreuna cu cei de la Whitesnake si concertul o sa fie la Romexpo. 

Kiss intra in studio pentru noul album

Americanii de la KISS intra in studio in martie pentru noul album. Dupa 2 ani de promovare pentru "Sonic Boom", Gene Simmons and Co, vor inregistra piese fiind influentati de ultimul material. Turneul de promovare al noului album o sa fie undeva in septembrie sau octombrie a declarat Paul Stanley pentru cei de la CNN. Intrebat de o noua reuniune in formula originala Paul a raspuns "odata a fost de ajuns, in acel turneu am spus la revedere celor 2 fosti membrii ".


duminică, 20 februarie 2011

Catalogul Thin Lizzy reeditat in format vinyl

Cei de la Rock Classics Ltd. Records lanseaza maine o parte din calatogul formatiei Thin Lizzy in format vinyl iar fiecare album va avea o culoare diferita. Materialele vor fi lansate intr-un numar limitat de 1000 de bucati dupa cum urmeaza : Bad Reputation (1977) - culoare alba, Black Rose: A Rock Legend (1979) - roz, Chinatown (1980) - galben,  Jailbreak (1976) - albastru, Johnny The Fox (1976) - rosu, Renegade (1981) - rosu si Thunder And Lightning (1983) - albastru. Pentru mai multe detalii viziteaza www.backonblack.com.


Marty Friedman canta azi cu Tokyo Philarmonic

Chitaristul Marty Friedman va sustine trei concerte impreuna cu orchestraTokyo Philarmonic. Toate cele trei evenimente vor fi transmise de catre postul de televiziune Asahi si vor avea loc azi in 26 si 27 februarie.