joi, 4 iunie 2009

Expoziţie Grigorie Muntean

După ce cu câteva săptămâni în urmă elevii lui Grigorie Muntean au expus la Casa Schuller, acum este momentul maestrului să ne prezinte cele mai noi lucrări. Vernisajul expoziţiei de sâmbătă care o să fie deschisă publicului timp de două săptămâni, este realizat de artistul Adrian Matei.

miercuri, 3 iunie 2009

Emil Mureşan la TVR 2

Postul de televiziune TVR 2 a programat azi un film documentar despre artistul Emil Mureşan. Filmul este difuzat de la ora 21:30 în cadrul emisiunii “Lumea de aproape”. Artistul medieşean Emil Muresan a ajuns cunoscut în plan naţional datorită lucrărilor realizate din pînză de paianjen. Ca de fiecare dată, „Lumea de aproape „ aduce subiecte din lumea înconjurătoare despre care, prinşi în iureşul vieţii de zi cu zi, habar nu avem. Oameni obişnuiţi în împrejurări obişnuite, care reuşesc însă să realizeze lucruri deosebite!

marți, 2 iunie 2009

Zoddiac aproape de debut

Materialul de debut al medieşenilor de la Zoddiac este aproape gata. Trupa aşteaptă cu nerăbdare să primescă piesele masterizate. Am primit de la chitaristul trupei, Milu Oltean o înregistrare realizată de către colegii de la Nova TV cu o piesă de pe viitorul material. O altă veste bună este şi colaborarea celor de la Zoddiac cu artistul plastic Adrian Matei, care o să realizeze grafica EP-ului de debut.