vineri, 3 septembrie 2010

Remember concert AC/DC

Feedback la editia de ieri



Azi noapte dupa emisiune am primit 2 mesaje unul de la Ramona din Turda si altul de la Bucuresti de la Iulia pe care il postez mai jos.
"Si bucurestenii au fost la Peninsula, pentru EUROPE – dar au participat la toate cele 4 zile! Excelent festival, a fost prima noastra participare, dar cu siguranta nu si ultima. Europe au fost extraordinari si asa sunt la fiecare concert. Prestatia lor este impecabila de fiecare data. Eu i-am mai vazut anul acesta si pe 20 februarie, la Londra la Shepherds Bush Empire. Spunea unul din invitatii dvs. ca a apreciat atitudinea lor desi cantau in fata unui public mai putin numeros decat in anii’86. La Brasov in 2005, cand au venit prima data in Romania, au cantat in fata a mai putin de 3000 de oameni (promovarea a lipsit aproape complet la acel concert, era sa-i ratez , dar la fel au cantat din suflet, si au fost foarte placut impresionati cand au vazut publicul (de toate varstele) cum canta impreuna cu ei. Langa mine era un pusti care nu avea mai mult de 10-12 ani si stia toate versurile pe de rost!! Carrie- de ex, a fost cantata mai mult de public, iar expresia de pe fata lui Joey Tempest nu o voi uita niciodata! Mi s-a intiparit pur si simplu pe retina, pentru ca m-a bucurat satisfactia si implinirea pe care i le citeam pe chip cand privea publicul cantand impreuna cu el. Felicitari pentru emisiune si pentru invitati. Am ascultat cu placere. Noapte buna".

Bad Company canta in Japonia dupa 30 de ani


Trupa Bad Company si-a prelungit turneul pana in octombrie. Concertele vor fi in Statele Unite ale Americii si Japonia unde nu au mai concertat de 30 de ani. Actuala componenta Bad Company este formata din : Paul Rodgers, Mick Ralphs si Simon Kirke avandu-i ca invitati pe Howard Leese (Paul Rodgers/Heart) si Lynn Sorenson (Paul Rodgers) la chitara si bass. Trupa a lansat de curand "The Very Best of Free and Bad Company Featuring Paul Rodgers" care a ajuns disc de aur in Marea Britanie iar in Japonia o sa fie lansat pe 22 septembrie.

joi, 2 septembrie 2010

"British Steel " la Rock cu Norock


Azi incep editiile speciale la “Rock cu Norock”. “British Steel” primul album pe care o sa il ascultam integral azi in partea a doua a emisiunii. Materialul este al saselea album lansat de trupa britanica Judas Priest si a aparut pe piata in 14 aprilie 1980. “British Steel” a fost inregistrat in Tittenhurst Park , casa lui John Lennon. Albumul a fost remasterizat in 2001, cu doua melodii bonus iar in 2009, Judas Priest a dat startul turneului de 30 de ani in SUA unde au cantat intreg albumul live pentru prima data.

miercuri, 1 septembrie 2010

Noul clip Ozzy Osbourne

Concertul Ozzy promovat la Radio Ring


Incepand de azi Radio Ring promoveaza concertul Ozzy Osbourne din data de 2 octombrie de la Bucuresti. Ramai zilnic pe 90,2 fm si vei afla cum poti ajunge la concert cu ajutorul "Adevaratului Tau Prieten". Detalii vei afla la "Rock cu Norock".

marți, 31 august 2010

"Greatest Hits" Bon Jovi in noiembrie



Cei de la Bon Jovi si-au postat pe pagina oficiala de internet spre auditie noul single. Piesa "What Do You Got?" a fost aleasa sa promoveze albumul de hituri pe care trupa il va lansa in data de 9 noiembrie a acestui an. Daca vrei sa asculti piesa da un click aici.


luni, 30 august 2010

Rezumat ziua 3 Peninsula

In aceasta saptamana la "Rock cu Norock" o sa discut cu invitatii mei despre Festivalul Penisula si in special despre concertul Europe la care mediesenii nu aveau cum sa lipseasca. Maine o sa dezvalui si care este primul album clasic pe care o sa il poti asculta integral in partea a doua a emisiunii. Postez mai jos rezumatul celei de-a treia zi a festivalului Peninsula.

Un an de la lansarea Zoddiac

Trupa medieseana Zoddiac si-a lansat acum un an materialul de debut la festivalul „Zilele Tineretului Mediesean. Evenimentul a avut loc duminica 30 august 2009 la Casa Schuller din Medias, incepand cu orele 16:00. Cei 5 membrii ai trupei au sustinut o conferinta de presa unde au prezentat albumul „Caut un Semn", au avut o sesiune de autografe iar seara de la ora 20 au cintat in premiera piese de pe album. Materialul de debut Zoddiac contine 5 piese in maniera hard rock trupa fiind influentata in mare masura de numele sonore ale rock-ului mondial din perioada anilor `70- `90. O sa revin cu informatii despre schimbarile din cadrul trupei si un interviu mai amplu cu Zoddiac.

Malmsteen pregateste un nou album

Vesti bune pentru fanii chitaristului Yngwie Malmsteen. Yngwie pregateste un nou material de studio. Albumul o sa fie lansat spre sfarsitul anului iar mai jos poti vedea un material video in care suedezul isi prezinta propriul studio de inregistrari. Anul trecut Malmsteen a lansat doua albume: "Genesis" si "High Impact".



duminică, 29 august 2010

Korn pentru prima data in Romania la Tg Mures

Americanii de la Korn canta azi pentru prima data in Romania. Evenimentul are loc la Tg.Mures la Peninsula. Trupa formata din Jonathan Davis – Vocals, James “Munky” Shaffer - Guitars, Reginald “Fieldy” Arvizu – Bass si Ray Luzier - Drums isi promoveaza noul album "Korn: The Encounter". Jonathan si-a salutat fanii inainte de plecare iar noul single, “Let The Guilt Go” il poti vedea aici.