sâmbătă, 8 ianuarie 2011

Rise Against nr.1 in USA

Americanii au ascultat anul trecut foarte mult punk. Am ajuns la aceasta concluzie dupa piesa rock a anului 2010 din clasamentul Billboard. Rise Against, trupa de punk din Chicago, este care a avut onoarea sa aiba piesa rock anului 2010 in America. Single-ul se numetse "Savior" si apare pe albumul "Appeal to Reason",  album lansat in anul 2008. Pentru anul 2011, trupa pregateste materialul "Endgame".

Eric Johnson, cel mai bun chitarist in 2010

Am promis ca revin la premiile Guitar International. Cel mai bun chitarist in anul 2010, conform celor de la Guitar International, este Eric Johnson care anul trecut a colaborat la Guitar Masters Tour impreuna cu Andy McKee si  Peppino D’Agostino si a facut parte din turneul Experience Hendrix Tour 2010. Eric a lansat anul trecut albumul "Up Close" despre care am mai scris pe blog.

miercuri, 5 ianuarie 2011

Pink Floyd a semnat din nou cu EMI

Fanii trupei britanice Pink Floyd au avut parte in aceste zile de o stire cel putin stranie. Dupa un proces de durata cu casa de discuri EMI RECORDS, trupa de rock Pink Floyd a revenit la casa cu care a fost in conflict pentru ca nu primise roialitati in urma vanzarilor pe internet.

luni, 3 ianuarie 2011

Concert Negative la Cluj


Trupa finlandeza Negative concerteaza la Cluj. Evenimentul va avea loc pe data de 17 ianuarie si este primul concert din acest an organizat de Promusic Prod. & Events si Revista Maximum Rock. In deschidere sunt invitati Bloodprint si Mute. Cu aceasta ocazie finlandezii isi promoveaza ultimul album de studio se intituleaza "Neon", iar videoclipul la primul single il poti vedea mai jos.