marți, 3 aprilie 2012

Voices Of Silence - "2012" EP

Clujenii de la Voices Of Silence  si-au postat pe internet noul material  "2012" EP. 
 

luni, 2 aprilie 2012

Stone Sour inregistreaza un nou album

Trupa rock nominalizata la Grammy, Stone Sour, a intrat in studio pentru a intregistra cel de-al patrulea album de studio. Pentru noul material, trupa va colabora cu producatorul David Bottrill(Tool, Muse, Staind) in studiourile din Des Moines, Iowa. Albumul este asteptat sa apara in toamna si vine dupa 'Audio Secrecy' din 2006 care a debutat pe locul 6 in topul Billboard si pe locul 1 in U.S. iTunes Rock Album.


'Album este inca un pas inainte pentru trupa', a spus chitaristul Josh Rand. 'Din punct de vedere muzical, am incercat mereu sa ne depasim limitele'. Rand, a impartasit si cateva detalii legate de album: 'Versurile albumului urmaresc un personaj care ajunge intr-un moment din viata unde trebuie sa decida ce cale sa urmeze. Albumul are mai mult substrat spiritual si moral.'


Albumul de debut omonin, Stone Sour, a oferit primul hit al trupei : 'Bother' care a aparut si pe coloana sonora 'Spider-Man'. Cel de-al doilea album al trupei, 'Come What(ever) May' a debutat pe locul 4 in Billboard Top 200 Album Chart si a oferit 3 hit-uri: 'Sillyworld', 'Made Of Scars' si 'Through Glass'. 'Say You'll Haunt Me', declarata piesa rock a anului 2010 a fost hit-ul oferit de 'Audio Secrecy'.

duminică, 1 aprilie 2012

KISS live in New Orleans

Trupa Kiss a sustinut zilele trecute un concert in New Orleans in cadrul AT&T Block Party care a fost postat pe internet de organizatori si poate fi vazut mai jos.