luni, 15 octombrie 2012

Detalii concert Status Quo la Bucuresti

Saptamana aceasta, publicul roman va avea sansa sa asculte live hit-urile uneia dintre cele mai cunoscute trupe britanice din istorie - Status Quo! Artistii se arata nerabdatori in fata acestei vizite, marturisind ca spera sa aiba timpul necesar pentru o scurta plimbare prin centru orasului, inaintea concertului de la Sala Palatului. Show-ul va avea loc miercuri, 17 octombrie, in cadrul unui eveniment prezentat de Volksbank si organizat de Emagic. 



Sala Palatului va gazdui miercurea aceasta concertul unei trupe care a facut istorie pe scena internationala, fiind una dintre putinele reprezentante ale muzicii britanice care a reusit sa aiba in clasamentele muzicale de specialitate peste 30 de albume, mai multe chiar decat celebra The Rolling Stones. Status Quo va interpreta la Bucuresti atat piese noi de pe albumul Quid Pro Quo (2011), dar si o parte dintre cele mai cunoscute single-uri lansate de-a lungul unei cariere impresionante ce insumeaza aproape 5 decenii si peste 120 de milioane de albume vandute in intreaga lume. 

Acesta nu este prima vizita a trupei in Romania, este insa cea dintai la Bucuresti, membrii trupei aratandu-se extrem de interesati de arhitectura capitalei. “Am auzit foarte multe despre Ceausescu si despre asa zisele sale ‘palate’. M-as bucura sa avem timp sa vizitam centrul si putin din Casa Poporului, despre care am auzit ca este impresionanta” a declarat solistul Francis Rossi. Show-ul trupei Status Quo va avea loc asadar miercuri, 17 octombrie, la Sala Palatului, iar accesul publicului se va face incepand cu ora 19:00. 



La ora 20:00 este programat concertul trupei VH2, Status Quo urmand a urca pe scena dupa o scurta pauza. Biletele mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si de la Sala Palatului, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 95, 160, 225, 285, 385 lei. Acestea vor putea fi achizitionate si in seara evenimentului, de la intrarea in sala de spectacol, in limita disponibilitatii.