vineri, 4 februarie 2011

Conferinta de presa : concert Bon Jovi la Bucuresti

Azi a avut loc la o conferinta de presa avand ca subiect concertul Bon Jovi de la Bucuresti. Dupa acest eveniment au fost puse in vanzare si biletele pentru concertul din 10 iulie . Mai jos postez comunicatul de presa remis dupa conferinta. 
La cererea coplesitoare a publicului din Romania, BON JOVI tocmai a adaugat Bucurestiul pe harta turneului european din 2011. Suntem foarte entuziasmati ca BON JOVI a acceptat invitatia de a concerta pentru prima data in Romania. Locatia va fi minunata Piata a Constitutiei din Bucuresti, iar show-ul va avea loc pe 10 Iulie.



Turneul formatiei BON JOVI din 2011 are un inceput promitator dupa succesul avut in 2010, fiind formatia cu cele mai mari incasari conform Billboard si Pollstar, un titlu dobandit pentru a doua oara in doar trei ani. Formatia va concerta in Statele Unite, Canada si in Europa. La nivel global, castigatoarea premiului Grammy a vandut peste 125 de milioane de albume, si a sustinut mai mult de 2,700 de concerte in peste 50 de tari pentru 35 de milioane de fani.

“BON JOVI GREATEST HITS”  a debutat pe locul 1 in intreaga lume in luna Noiembrie, albumul continand o retrospectiva a ultimilor trei decenii, atingand cele mai inalte pozitii in topuri. Albumul a vandut mai multe copii in prima saptamana de la lansare, decat Cross Road, album lansat in 1994, care a vandut peste 21 de milioane de copii. Anterior, turneul “Lost Highway Tour” a reprezentat turneul numarul 1 in 2008. Dupa trei decenii de cariera incredibila, formatia Bon Jovi ne delecteaza cu un show nemaipomenit si la Bucuresti. 




Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro sau la numarul de telefon 021.250.10.08 si in magazinele partenere din reteaua Eventim.

Powered by Vodafone
Berea oficiala: Ciuc Premium
Parteneri: Rock Fm si Prima TV

Produced by East European Entertainment si D&D East Entertainment.


Steve Vai vrea in Cartea Recordurilor

Steve Vai incerca sa intre in Cartea Recordurilor. Chitaristul va organiza impreuna cu cei de la Berkleemusic o sesiune de lectii de chitara online. Evenimentul va avea loc pe data de 3 martie la  New York City.

marți, 1 februarie 2011

Judas Priest compune pentru noul album

Britanicii de la Judas Priest lucreaza la piese noi. Chiar daca au anuntat turneul de retragere in aceasta vara, pe site-ul trupei a fost postata stirea ca Rob Halford & Co pregateste setlistul pentru turneu dar compune si piese noi. "Epitaph Tour" incepe in luna iunie la Sweden Rock Festival.

Ozzy colaboreaza cu Disney

Ozzy Osbourne are un program foarte incarcat in 2011. Momentan rocker-ul este in turneu cu Slash, lucreaza la un film de animatie cu cei de la Disney si a lansat  noul single de pe albumul "Scream". Despre toate acestea Ozzy a vorbit la un matinal al unei televiziuni din Los Angeles.


Ozzy Osbourne on GDLA: MyFoxLA.com

luni, 31 ianuarie 2011

Whitesnake revin in Romania in iunie

Trupa Whitesnake o sa revina in Romania in iunie. Formatia condusa de David Coverdale a postat pe pagina de internet datele concertelor din turneul de promovare al noului album "Forevermore". Conform planificarii, Whitesnake vor ajunge in Romania pe data de 3 iulie si o sa concerteze la Romexpo, unde au mai cantat impreuna cu cei de la Def Leppard.

Date confirmate pana acum sunt urmatoarele:
Iunie 02 - Moscow, Russia - Megasport Arena
Iunie 04 - St. Petersburg, Russia - Icearena
Iunie 13 - Newcastle, UK - City Hall
Iunie 14 - Glasgow, UK - Clyde Auditorium
Iunie 16 - Wolverhampton, UK - Civic
Iunie 17 - Manchester, UK - Apollo
Iunie 19 - Bournemouth, UK - BIC
Iunie 20 - London, UK - Hammersmith Apollo
Iunie 22 - Milano, Italy - Gods of Metal
Iunie 25 - Dessel, Belgium - Graspop Metal Meeting
Iunie 28 - Prague, Czech Republic - Saska Arena
Iunie 29 - Vienna, Austria - Stadthalle
Iulie 01 - Belgrad, Serbia - Arena
Iulie 03 - Bucuresti, Romania - Romexpo

Iulie 08 - Sofia, Bulgaria - Akademik Stadium

Paradigma live la Oldies Pub


Trupa castigatoarea a concursului "Battle of songs 2010" va concerta la Sibiu. Baietii de la Paradigma vor sustine joi seara un concert la Oldies Pub incepand cu ora 22:00.