luni, 12 decembrie 2011

Nickelback ajuta un copil de 1 an

Trupa originara din Chiliwack, Canada, 'Pardon My Striptease', a compus un cantec pentru Lilee-Jean Putt, in varsta de 1 ani, care se lupta cu necrutatorul cancer. Trupa canadiana a decis sa-i provoace pe rockerii de la Nickelback, prin intermediul mass-mediei locale, sa stranga mai multe donatii decat au reusit ei cu piesa 'Pray(For L.J.)'.

'Suntem impresionati de eforturile celor de la 'Pardon My Striptease' de a strange bani pentru Spitalul de Copii 'B.C.' si ne bucuram ca putem lua parte in acest proces. Astfel, vom dona 50 000 de dolari pentru spital si ii invitam si pe cei din mass-media locala sa ia atitudine', a spus Chad Kroeger in numele trupei.

'Le multumim ziarelor 'The Sun' si 'The Province' care au facut cauza noastra publica si speram sa reusim sa donam si mai mult'.
'Ceea ce e important' continua Kroeger, 'e sa nu uitam pentru ce luptam Este vorba de ajutarea lui Lilee-Jean Putt si a copiilor de la spitalul 'BC'. '



Piesa 'Pray(for L.J.)' poate fi cumparata de pe iTunes iar pentru detalii referitoare la contributii caritabile puteti accesa loveforlilee.com si nickelback.com.