sâmbătă, 22 august 2009

Vizitează expoziţia de la Casa Schuller

În această dimineaţă a avut loc vernisajul expoziţiei lui Nicolae Beleanu. Artistul trăieşte momentan în Germania dar pînă în data de 25 august 2009 expune în oraşul său natal. Marţi o să postez un interviu cu Beleanu care va expune la Cisnădie după evenimentul din Mediaş.

Shaggy revine la Hot and Fresh

Chiar dacă vara se apropie de sfârşit, hiturile sunt la fel de fierbinţi la Hot and Fresh. Din această duminică vor intra în heavy rotation la Radio Ring viitoare hituri semnate de : The Ian Carey Project, Basshunter, Pink Room feat. Antonia şi Shaggy, pe care mai jos îl poţi vedea în noul său clip.


6 premiere la Ring Hit



Sâmbătă şi duminică o să ai parte de un Ring Hit cu multe piese în premieră. Simplu, Xonia, Black Diamond, Şisu şi proiectul Pink Room feat Antonia vor fi prezenţi la Radio Ring. Până la întâlnitea pe unde ai mai jos clipul celui mai nou proiect a lui Tom Boxer, Pink Room, care a semnat cu cei de la Mediapro Music.



vineri, 21 august 2009

Nightlosers la ProEtnica

Dacă vrei o porţie de Rhythm and Bultz, nu trebuie să ratezi azi concertul Nightlosers de la Sighişoara din cadrul festivalului ProEtnica de la ora 23. Pentru încălzire ai mai jos clipul piesei Shame” de pe albumul „Plum Brandy Blues” lansat în anul 1997.




Mai multe despre trupă afli din acest documentar.

Beleanu revine la Mediaş

Artistul plastic Nicolae Beleanu va expune la Casa Schuller în data de 22 august ora 11 serie de lucrări de pictură, icoana pe lemn şi arta decorativă. Stabilit actualmente în Germania, artistul este născut la Mediaş în 1948 şi a expus în timp atât în România cât şi în Germania. Expoziţia o să fie deschisă în perioada 22 – 26 august 2009. Fotografia este de la o expoziţie de anul trecut a artistului la Brăila.



joi, 20 august 2009

„Sculptură fără graniţe”

Edi, jurizează la Mamaia

Azi începe o nouă ediţie a Festivalului de la Mamaia. Din juriu face parte şi bunul meu prieten Edi Schneider care a şi sponsorizat acest eveniment. Câştigătorul festivalului o să beneficieze de un videoclip realizat de Edi. Mai jos ai ultimul clip făcut pentru Ana Maria Ferentz iar interviul despre el îl găseşti în arhivă.

"Lentila de Contact" cu campioană mondială

Pentru cei care nu au ascultat ieri “Lentila De Contact” cu Doru şi Dora Ţichindelean, despre câştigarea a trei medalii de aur la Campionatele Mondiale de la Odessa, am postat mai jos înregistrarea.



Comment | Copy This


miercuri, 19 august 2009

Premieră la Mediaş

Gospodăria Comunală Mediaş a demarat aseară reabilitarea străzii Pompierilor. Adminitratorul drumurilor publice din oraş foloseşte pentru prima dată în localitate o tehnologie speciala de asfaltare. Aceasta tehnologie presupune utilizarea materialelor geocompozite. În perioada 18 - 21 august, între orele 18:00 şi 08:00 dimineaţa, strada Pompierilor este închisă total pentru modernizare, fiind prima stradă cu trafic intens din municipiu care va beneficia de o noua tehnologie de asfaltare. Accesul rutier va fi restricţionat dinspre P-ţa Andrei Şaguna spre centrul municipiului iar traficul va fi dirijat spre o rută ocolitoare pe strada Mihai Eminescu.

free image host free image host free image host free image host free image host

De la bloc...la cort


Fotografia nu este făcută într-un camping, este chiar la Mediaş pe strada Alba Iulia. Probabil sătul de confortul din bloc, medieşeanul nostru s-a mutat la cort. Cred că nici prin cap nu îi trece că poate să fie amendat.


marți, 18 august 2009

Căderea Cortinei de Fier sărbătorită la Sopron

Oraşul Sopron din Ungaria care este înfrăţit cu municipiul Mediaş găzduişte în aceste zile un eveniment de talie europeană. Picnicul Pan –European sărbătoreşte 20 de ani de la căderea Cortinei de Fier. Municipalitatea medieşeană este reprezentată la eveniment de un grup de 5 consilieri locali. Concertul aniversar la care participă şi cancelarul german Angela Merkel, Europa Concert o să fie transmis în direct mâine seară de la şapte de către Duna TV.

Un nou colegiu la Mediaş

Din această toamnă Grupul Şcolar de Industrie Uşoară are un nou statut şi anume Colegiul Tehnic „Mediensis”. Această schimbare este realizată prin ordinulu ministrului, privind criteriile de selecţie şi metodologia de atribuire a denumiriie colegiu tehnic, agricol sau economic grupurilor şcolare din învăţământul tehnic profesional. În anul 1948 pe data de 11 septembrie era înfiinţată la Mediaş - Şcoala Profesională de Ucenici. Dacă eşti interesat de istoricul instituţiei, mai multe poţi afla aici.



luni, 17 august 2009

Locul 11 la Carpathian Adventure

Echipa “Explorer” din Mediaş a ocupat locul 11 la cel mai tare concurs de Adventure Race din România. Echipa a fost formată din Caba Dan (membru Dianthus), Strava Cătălin, Chifu Madalina si Chifu Dan ambii din Mureş. Carpathian Adventure a avut loc în perioada : 12-16 August 2009 în munţii Făgăraşului şi Cindrel şi este o competiţie de aventură clasică de trei zile, prin care se cunosc oameni, se încheagă echipe, se întrec în numeroase activităţi outdoor şi în tot acest timp au parte de frumuseţea şi sălbăticia naturii din România.
Din 47 de echipe concurente 12 echipe din categoria de avansaţi şi 25 echipe din categoria de amatori au reuşit să termine concursul.

Roşia de 700 de grame

Chiar dacă unii spun că anul acesta nu este prea bun pentru cultivatorii de roşii, vineri mama a descoperit că în grădină a crescut o roşie cu o greutate considerabilă. Roşia cântăreşte 700 de grame şi a crescut fără îngrăşăminte artificiale.



duminică, 16 august 2009

Hituri noi pe 90,2

The Pussycat Dolls, Madonna, Taxi, Inna, Geo Da Silva şi Sahara intră de azi în heavy rotation la Radio Ring. Ascultă piesele în premiră la Hot and Fresh, dar până atunci urmăreşte JLS live la Party In The Park 2009 cu piesa de debut difuzată în premieră săptămâna trecută.