vineri, 15 aprilie 2011

Lansare album Uriah Heep

Legendarii Uriah Heep isi lanseaza azi noul album. Cel mai nou material al trupei britanice se intituleaza “Into the Wild”si azi are lansarea in Europa iar pe 31 mai o sa fie lansat si in America. Primul single de pe acest material "“Nail On the Head” beneficiaza deja si de un videoclip. Pe cei de la Uriah Heep am avut ocazia sa ii vedem live si la Sibiu cu cativa ani in urma.

miercuri, 13 aprilie 2011

Dirty Passion deschid pentru Loudness


Suedezii de la Dirty Passion vor deschide pentru trupa japoneza Loudness. In perioada 6 mai – 5 iunie va avea loc in Statele Unite ale Americii turneul aniversar “30th Anniversary Tour” al trupei japoneze Loudness iar in deschidere au fost alesi, Dirty Passion ,care vor canta in deschiderea a 22 de concerte care vor avea loc in 14 state americane. Piesa care promoveaza albumul “Different Tomorrow” este intitulata “1,000,000 Voices". Trupa a luat fiinta in anul 2006 avandu-i ca membrii pe Emil Ekbladh (vocals), Christopher Olsson (guitar), Björn Wilander (bass) si  Markus Winberg (drums).

marți, 12 aprilie 2011

Rockerii canta pentru Japonia

Mai multi membri ai trupelor AC/DC, Dio, Foreigner, Ratt, Whitesnake, Thin Lizzy, Black Label Society sau Dokken vor canta vineri intr-un concert special dedicat japonezilor. Evenimentul va avea loc in Statele Unite ale Americii in Reseda, California si o sa fie transmis in direct si online pe internet. Toate fondurile adunate cu aceasta ocazie vor fi donate prin intermediul Crucii Rosii victimelor dezastrului din Japonia. Vocalistul de la XYZ , Terry Ilous a avut ideea organizarii acestui concert.

Accept in turneu in USA

Trupa germana ACCEPT se afla momentan in turneu in America. In aceasta saptamana fanii din Fairless Hills, Pennsylvania au parte de o sesiune de autografe. Cei care vor cumpara noul album Accept "Blood Of The Nations" vor putea solicita autografele tuturor membrilor trupei. Formula actuala a trupei este : Wolf Hoffmann (guitar), Peter Baltes (bass), Herman Frank (guitar), Mark Tornillo (vocal) si  Stefan Schwarzmann (drums). Primul single de pe albumul lansat anul trecut se numeste „Pandemic”.

luni, 11 aprilie 2011

Warrant revin cu un nou album

Luna viitoare americanii de la Warrant lanseaza un nou album. Materialul a fost inregistrat cu Robert Mason (ex-LYNCH MOB) la vocal, se va intitula “Rockaholic” si o sa fie lansat in data de 17 mai impreuna cu cei de la  Frontiers Records/EMI. Producatorul noului album Warrant este Keith Olsen care a mai  lucrat pentru Ozzy Osbourne, Whitesnake sau  Scorpions.
 
 

duminică, 10 aprilie 2011

Interviu Spin (video)

Trupa Spin a cantat sambata la Prohibition Pub din Medias. Inainte de concert au trecut si pe la Radio Ring.