vineri, 21 septembrie 2012

Deftones lanseaza albumul 'Leathers'



Trupa de rock alternativ Deftones a lansat o noua piesa via www.deftones.com. Single-ul se numeste 'Leathers' si poate fi descarcat gratuit de pe site-ul trupei. Piesa face parte de pe cel de-al saptelea album de studio, 'Koi No Yokan', care va fi lansat in luna noiembrie.
In plus, Deftones va da startul unui turneu de promovare al celui mai recent material. Turneul va debuta pe 9 octombrie in Ventura, California si va continua pana la jumatatea lunii noiembrie pe intreg teritoriul Statelor Unite.



KOI NO YOKAN:
1. Poltergeist
2. Romantic Dreams
3. Leathers
4. Swerve City
5. Entombed
6. Graphic Nature
7. Tempest
8. Guaze
9. Rosemary
10. Goon Squad
11. What Happened To You?

marți, 18 septembrie 2012

Led Zeppelin lanseaza CelebrationDay




Pe data de 10 Decembrie 2007, Led Zeppelin au sustinut un cocert pe O2 Arena din Londra in amintirea lui Ahmet Ertegun, prieten si fondator al Atlantic Records.  Spectacolul a fost o capodopera de peste 2 ore in care rock'n'roll-ul cu aroma de blues a vrajit intreaga audienta. Membrii fondatori John Paul Jones, Jimmy Page si Robert Plant au cantat alaturi de Jason Bonham, fiul tobosarului original al Led Zeppelin. Acestia au cantat cele 16 piese incluse pe catalogul lor, printre care 'Whole Lotta Love', 'Rock and Roll', 'Kashmir' si 'Stairway to Heaven'.



Desi peste 20 de milioane de oameni au aplicat online pentru bilete, numai 18 000 au fost alesi la o loterie speciala pentru a participa la primul show al trupei din ultimii 27 de ani.

Filmul Celebration Day va fi lansat la nivel mondial pe 1 500 de ecrane de cinema in peste 40 de tari pe data de 17 Octombrie.

Celebration Day va deveni apoi disponibil in mai multe formate video si audio, incepand cu data de 19 Noiembrie.


LED ZEPPELIN: Celebration Day

1. Good Times Bad Times
2. Ramble On
3. Black Dog
4. In My Time Of Dying
5. For Your Life
6. Trampled Under Foot
7. Nobody’s Fault But Mine
8. No Quarter
9. Since I’ve Been Loving You
10. Dazed And Confused
11. Stairway To Heaven
12. The Song Remains The Same
13. Misty Mountain Hop
14. Kashmir
15. Whole Lotta Love
16. Rock And Roll

luni, 17 septembrie 2012

Matchbox Twenty nr.1 cu "North"



'North', noul album al trupei Matchbox Twenty, a inregistrat un mare succes plasandu-se pe pozitia 1 in Billboard 200 la doar o saptamana dupa lansare. Atat noul material discografic, cat si cel mai recent single 'She's So Mean' au marcat pentru prima data in istoria trupei debutul pe pozitia de top.


 'Primul album al trupei a fost lansat in 1996, iar pozitionarea pe locul 1 in 2012 ne motiveaza sa credem ca facem ceva corect' a afirmat liderul formatiei Matchbox Twenty, Rob Thomas.

Saptamana trecuta, Matchbox Twent si-a bucurat fanii cu lansarea noului site www.matchboxtwenty.com. Noul website care aduce mai multe inovatii, printre care si 'NORTH Spotify Timeline' ce permite fanilor sa urmareasca istoria formatiei de la legendarul debut al 'Yourself or someone like you' in 1997 pana la remarcabilul 'North'.

Noul album marcheaza si debutul international plasandu-se pe locul 1 in Australian Album Chart. Matchbox Twenty isi vor multumi fanii lansand turneul din Australia cu primul show in Arena Rod Laver, Melbourne. In viitorul apropiat trupa va urca pe scenele Shepherds Bush Empire si iTunes Festival 2012 din Londra.

Pentru mai multe detalii accesati www.matchboxtwenty.com