luni, 17 septembrie 2012

Matchbox Twenty nr.1 cu "North"



'North', noul album al trupei Matchbox Twenty, a inregistrat un mare succes plasandu-se pe pozitia 1 in Billboard 200 la doar o saptamana dupa lansare. Atat noul material discografic, cat si cel mai recent single 'She's So Mean' au marcat pentru prima data in istoria trupei debutul pe pozitia de top.


 'Primul album al trupei a fost lansat in 1996, iar pozitionarea pe locul 1 in 2012 ne motiveaza sa credem ca facem ceva corect' a afirmat liderul formatiei Matchbox Twenty, Rob Thomas.

Saptamana trecuta, Matchbox Twent si-a bucurat fanii cu lansarea noului site www.matchboxtwenty.com. Noul website care aduce mai multe inovatii, printre care si 'NORTH Spotify Timeline' ce permite fanilor sa urmareasca istoria formatiei de la legendarul debut al 'Yourself or someone like you' in 1997 pana la remarcabilul 'North'.

Noul album marcheaza si debutul international plasandu-se pe locul 1 in Australian Album Chart. Matchbox Twenty isi vor multumi fanii lansand turneul din Australia cu primul show in Arena Rod Laver, Melbourne. In viitorul apropiat trupa va urca pe scenele Shepherds Bush Empire si iTunes Festival 2012 din Londra.

Pentru mai multe detalii accesati www.matchboxtwenty.com

Niciun comentariu: