vineri, 18 februarie 2011

Tim Ripper Owens a intarziat peste 4 ore la Sibiu

                                                                   Foto : Simona Dogariu

Rockerii sibieni l-au asteptat aseara pe Tim Ripper Owen peste 4 ore sa urce pe scena. Concertul de la Oldies Pub a fost programat pentru ora 21:00 dar vocalistul care a colaborat cu Judas Priest, Iced Earth, Beyond Fear si  Yngwie Malmsteen a ajuns foarte tarziu la Sibiu. Trupa anuntata pe afis in deschidere Tirana Rockers nu a cantat iar Tim a intrat pe scena abia in jur de ora 01:30. O parte din cei prezenti  care a doua zi mergeau la serviciu au plecat inaintea concertului dar cei care au ramas spun ca a meritat asteptarea. Vocalistul si-a cerut scuze fanilor prin intermediu contului de facebook “so sorry i was late...but you all are the best wonderfull fans”  iar Simona  scrie pe internet “din punctul meu de vedere concertul cu Ripper a fost SUPER !!! A meritat asteptarea, a fost grozav! “.

miercuri, 16 februarie 2011

Scorpions revin in Romania

Turneul de adio al germanilor de la Scorpions trece si prin Romania. "Get Your Sting And Blackout World Tour va dura in total 3 ani si va trece prin 5 continente si ajunge la Bucuresti in data 9 iunie la Zone Arena. Primul concert Scorpions in Romania a fost in anul 1993 iar de atunci rockerii includ in fiecare turneu si tara nostra. Biletele au fost deja puse in vanzare si sunt urmatoarele:128 lei – Gazon B,  190 lei – Gazon A,  265 lei – Golden Circle si  350 lei – Tribuna.

marți, 15 februarie 2011

"The Covering" noul album Stryper


Trupa americana de rock crestin Stryper si-a lansat azi un nou album. Materialul se intituleaza  "The Covering", a fost lansat impreuna cu Big3 Records si cuprinde 12 cover-uri si o piesa noua "God." Un alt moment  important din cariera trupei este revenirea basistului Tim Gaines alaturi de Michael Sweet (vocal/guitar), Oz Fox (guitar), Tim Gaines (bass) si  Robert Sweet (drums). Pe acest album Stryper au inregistrat hiturile care le-au influentat cariera iar luna viitoare trupa pleaca in turneu si a pregatit un set de 20 de piese. Mai jos postez tracklistul noului album si aici videoclipul piesei mele preferate din repertoriul trupei.

"The Covering" Tracklist:
1. Set Me Free (Sweet)
2. Blackout (Scorpions)
3. Heaven and Hell (Black Sabbath)
4. Lights Out (UFO)
5. Carry On My Wayward Son (Kansas)
6. Highway Star (Deep Purple)
7. Shout It Out Loud (Kiss)
8. Over The Mountain (Ozzy Osbourne)
9. The Trooper (Iron Maiden)
10. Breaking The Law (Judas Priest)
11. On Fire (Van Halen)
12. Immigrant Song (Led Zeppelin)
13. God (Stryper)

Doua premii Grammy pentru Jeff Beck


Cel mai nou album semnat Jeff Beck i-a adus chitaristului mai multe premii Grammy. Beck a castigat 2 premii : pentru "Hammerhead" la categoria "Best Rock Instrumental Performance" si "Best Pop Instrumental Performance" pentru "Nessun Dorma" ambele de pe albumul "Emotion & Commotion" lansat impreuna cu cei de la Rhino Records. Jeff a canta piesa nominalizata la Grammy si cu ocazia Anului Nou, intr-un concert din New York alaturi de o orchestra simfonica

luni, 14 februarie 2011

Noul videoclip Whitesnake

Whitesnake si-a postat pe site si pe contul de youtube noul videoclip. Materialul a fost filmat pentru "Love Will Set You Free", primul extras pe single de pe viitorul album "Forevermore". Albumul o sa fie lansat in data de 29 martie in varianta CD si DVD.Trupa o sa revina in Romania pe data de 3 iulie de aceasta data impreuna cu cei de la Judas Priest.

Grammy pentru Them Crooked Vultures

Super trupa THEM CROOKED VULTURES a fost premiata cu Grammy la categoria "Best Hard Rock Performance " pentru piesa "The Fang" de pe albumul de debut. Trupa este formata din nume foarte cunoscute din lumea rockului : John Paul Jones/Led Zeppelin, Dave Grohl/Nirvana/Foo Fighters si  Josh Homme/Queens of The Stone Age/Kyuss).


duminică, 13 februarie 2011

Noul single Bonamassa la downlod gratuit

Chitaristul  Joe Bonamassa si-a postat pe pagina de internet noul single. Piesa care da titlul viitorului album "Dust Bowl" poate fi descarcata aici. Materialul o sa fie lansat pe data de 21 martie si o sa beneficieze si de variante Limited Edition Digibook sau vinyl.