vineri, 21 ianuarie 2011

"Dust Bowl" noul album Joe Bonamassa


Chitaristul de blues Joe Bonamassa a anutat data lansarii noului album. Materialul apare in 21 martie si se intituleaza"Dust Bowl" iar impreuna cu trupa de acompaniament Joe apare pe acest album in colaborari cu  John Hiatt, Beth Hart, Glenn Hughes si Vince Gill. Bonamassa si-a deschis un nou cont pe youtube sub titulatura JoeBonamassaTV .


joi, 20 ianuarie 2011

Whitesnake lanseaza noul album in martie

Whitesnake isi va lansa noul album in martie sub titulatura " Forevermore". Materialul o sa fie promovat in Europa impreuna cu cei de la Judas Priest. Formula actuala a trupei este : David Coverdale, Doug Aldrich, Reb Beach, Michael Devin si Brian Tichy. Pe youtube a aparut un fragment din primul single "Love Will Set You Free".

luni, 17 ianuarie 2011

Medieseanul Rusu Marcel, chitarist la Krepuskul

Rusu Marcel din Medias este noul chitarist al trupei Krepuskul din Cluj. Marcel pe langa pictura are timp si de muzica, si azi am descoperit pe facebook cateva fotografii cu el,  de la un concert din Sibiu. Krepuskul a lansat pana acum doua albume, primul “Umbre de vise” in anul 2007 si “Game Over” in 2010. Clujenii nu au dus lipsa de concerte, au avut pana in acest moment 117, atat in tara cat si in strainatate. Trupa cantat in Torino, Verona si Budapesta si a avut onoarea sa deschida pentru Sepultura si Rotting-Christ. Componenta actuala a trupei este formata din : Andu Anches (Bass, Vocals) , Alex Tarocco (Drums), Marcel Rusu (Guitar) si Andras Iuhasz (Guitar)



Baietii momentan pregatesc un nou turneu si cat de curand este posibil sa ii vedem si la Medias.  Cronica concertului de la Sibiu o poti citi aici. O sa revin cu amanunte.

duminică, 16 ianuarie 2011

"06:00 AM BAND" din Sibiu

Medieseanul Dragos Radu canta acum impreuna cu "06:00 AM BAND". Trupa este din Sibiu si prima aparitie scenica a avut loc la Oldies Pub in data de 6 ianuarie. Dragos a urcat pe youtube cateva piese cantate atunci si in curand o sa fie invitat la "Rock cu Norock".