sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Red Hot Chili Peppers au lansat "Look Around"

Red Hot Chili Peppers au lansat in aceasta saptamana "Look Around", al treilea videoclip al noului album de studio , intitulat "I'm With You".

vineri, 27 ianuarie 2012

Joe Satriani revine cu "Satchurated"

Dupa colaborarea cu cei de la Chickenfoot, Joe Satriani revine cu "Satchurated" Este primul concert-film 3D lansat de celebrul chitarist care ofera sunet 7.1 Dolby Surround Sound, ce garanteaza o adevarata experienta cinematica si materialul va rula in martie in Statele Unite ale Americii. Piesa "War" de pe acest material a fost postat in aceasta saptamna pe contul de youtube al lui Joe.

joi, 26 ianuarie 2012

Iron Maiden lanseaza "En Vivo!"

Britanicii de la Iron Maiden se pregatesc de lansarea unui nou DVD. Universal Music Enterprises a anuntat deja ca materialul “EN VIVO!,” va fi lansat spre sfarsitul lui martie. “EN VIVO!” contine inregistrarea concertului sustinut de Ioron Maiden in fata a 50.000 de  fani  pe Estadio Nacional, Santiago.Care a fost atmosfera acolo, poti vedea in promo de mai jos.

miercuri, 25 ianuarie 2012

Running Wild revin in 2012

Legendara trupa a metalului german, Running Wild revine in acest an. Noul material discografic "Shadowmaker" va fi lansat in luna aprilie impreuna cu cei de la  SPV / Steamhammer. Albumul va avea parte de un bonus DVD de 40 de minute si va fi lnasat si in format dublu LP. Anuntul revenirii a fost facut de Rock N´Rolf.

marți, 24 ianuarie 2012

Reckless Love - On The Radio

Finlandezii de la Reckless Love si-au lansat de curand noul single  “On The Radio”. Piesa face parte de pe albumul "Animal Attraction" si cred ca se potriveste perfect pentru "Rock cu Norock".


luni, 23 ianuarie 2012

Bon Jovi canta la The Bamboozle Festival


Bon Jovi au confirmat participarea la The Bamboozle Festival. Evenimentul va avea loc in Asbury Park, New Jersey iar trupa condusa de Jon va fi headliner pe data de 20 mai. Bilete au fost deja puse in vanzare din data de 19 ianuarie. 


duminică, 22 ianuarie 2012

Slash si Joe Bonamassa premiati

Slash si Joe Bonamassa au fost premiati de catre Guitar International. Fostul chitarist de la Guns`n Roses a primit premiul pentru intreaga cariera iar Joe a fost desemnat "Chitaristul Anului 2011".