marți, 24 aprilie 2012

RHCP - 'We Salute You'

Red Hot Chili Peppers va lansa un EP de cover-uri la inceputul lunii mai pentru a sarbatori includerea lor in  'Rock And Roll Hall Of Fame'.  EP-ul 'We Salute You' include cover-uri dupa piese ale trupelor deja prezente in 'Rock And Roll Hall Of Fame' cum ar fi The Ramones, Iggy And The Stooges, Neil Young, The Beach Boys, David Bowie si Dion And The Belmonts. 



Cinci dintre cele sase piese nu au mai fost lansate in format digital pana acum. 'A Teenager In Love' a fost un maxi-single international; 'Havana Affair' a aparut pe compilatia 'We're A Happy Family: A Tribute To The Ramones'; piesa 'Search & Destroy' a fost inclusa pe un maxi-CD, 'I Get Around' a fost interpretata pentru prima data in cadrul 'MusiCares' din 2005 iar 'Suffragette City' a fost un B-side pentru single-ul 'Aeroplane'.  In plus, piesa 'Everybody Knows This Is Nowhere' a fost inregistrata in format live in cadrul actualului turneu de promovare pentru albumul 'I'm With You'. 

EP-ul''We Salute You' include urmatoarele piese:
'Havana Affair'( 'Ramones')
'Search & Destroy' ('Iggy and the Stooges')
'Everybody Knows This is Nowhere'(Neil Young) [live]
'I Get Around' ('The Beach Boys') [live]
'Suffragette City' (David Bowie) [live]
.

luni, 23 aprilie 2012

Asia revin in iunie cu un nou album

Trupa Asia revine in iunie cu un nou album. Materialul intitulat "XXX" va fi lansat impreuna cu Frontiers Records in 29 iunie. Primul single '"Face on the Bridge" a fost azi postat pe contul de youtube al casei de productie. 

 

duminică, 22 aprilie 2012

Cinderella pleaca in turneu

Americanii de la Cinderella si-au anutat turneul din aceasta vara. Concertele vor fi doar pe teritoriu american si unele dintre ele vor fi deschise de Sebastian Bach. Anul trecut Tom Keifer si trupa lui ai concertat in Bulgaria impreuna cu Mr. Big dar pretul se pare ca a fost prea mare pentru organizatorii din Romania ca sa aduca formatia si la noi. Au ajuns doar Mr. Big.