vineri, 11 februarie 2011

Europe lanseaza un DVD in octombrie

Suedezii de la EUROPE vor filma concertul de la London o2 Shepherd’s Bush Empire de sambata 19 februarie. Concertul o sa fie lansat pe DVD si Blu-ray in  in luna octombrie iar  materialul va contine si bonus inregistrarea audio pe CD. Anul trecut romanii i-au putut vedea pe Joey Tempest @Co la Peninsula de la Targu Mures.  

miercuri, 9 februarie 2011

Concert Stereofeelings la Medias

Trupa clujeana Stereofeelings incepe vineri "Inside Tour". Concertele de promovare a noului album vor fi in sapte orase. La Medias trupa o sa cante sambata in Prohibition Pub. 

luni, 7 februarie 2011

Chitaristul Gary Moore a murit

Ieri lumea muzicala a fost zguduita de vestea mortii chitaristului Gary Moore. Aflat in vacanta in Spania, artistul a murit noaptea in somn, a declarat managerul trupei Thin Lizzy, Adam Parsons, pentru BBC.


Pe numele sau adevarat Robert William Moore, Gary Moore si-a inceput cariera muzicala in anii '60 si a evoluat de-a lungul timpului alaturi de artisti precum Thin Lizzy, B.B. King, Colosseum II, Greg Lake sau trupa de blues-rock Skid Row, precum si Albert Collins, Jim Capaldi, The Beach Boys, Gary Husband, Ozzy Osbourne sau Andrew Lloyd Webber.



 

Mai multe detalii despre cariera lui Gary Moore gasesti aici.