sâmbătă, 12 ianuarie 2013

3 Doors Down a lansat One Light

Americanii de la 3 Doors Down si-au lansat zilele trecute noul single. Piesa "One Light" beneficiaza si de videoclip si a fost lansata in colaborare Universal Republic Records, o divizie a UMG Recordings, Inc.

joi, 10 ianuarie 2013


Trupa Bon Jovi si-a lansat marti noul single. Melodia se numete “Because We Can” si a fost compusa de Jon Bon Jovi, Richie Sambora si Billy Falcon. Noul album al trupei este programat pentru lansare in data de 26 martie 2013, se va numi “ What about now” si pe el se va gasi si melodia “Not Running Anymore”de pe coloana sonora a filmului “Stand Up Guys”. 

 Bon Jovi au fost nominalizati la Globurile de Aur din acest an pentru acesta melodie. Trupa va pleca cat de curand in turneu in Statele Unite ale Americii. Noul single se poate asculta mai jos, vreau sa stiu daca iti place si astept parerea ta.

luni, 7 ianuarie 2013

Whitesnake cauta baterist

Trupa Whitesnake a anuntat ca bateristul Brian Tichy a parasit formatia. Brian a plecat pentru a se alatura proiectului SUN in care este implicat alaturi de Sass Jordan (chitara si vocal) si bassistul Michael Devin. Brian Tichy a mai colaborat si cu cei de la Foreigner. Momentan cei de la Whitesnake sunt in cautarea unui baterist si fac mai multe auditii. Plecarea lui Brian nu va afecta programul concertelor Whitesnake din acest an. Mai jos ai un solo de baterie cu Brian.