marți, 13 septembrie 2011

Dubla lansare Nickelback

Formatia rock premiata cu mai multe Discuri de Platina anunta lansarea noului album Nickelback, intitulat 'Here and Now' pe 21 noiembrie, la Roadrunner Records, label apartinand Warner Music Group. Multumita faptului ca Nickelback a avut de-a lungul timpului nenumarate hituri radio, casa de discuri va lansa doua single-uri simultan. 'When we stand together' si 'Bottoms Up' vor intra la radio-urile Pop si Rock pe 26 septembrie si vor fi disponibile in mediul digital pe 27 septembrie 2011. La inceputul anului 2012, trupa va porni intr-un turneu mondial, urmand ca datele sa fie anuntate in curand.



Produsa de Nickelback si inregistrata la studio-urile Mountain View, Vancouver, 'Here and Now' este al saptelea album de studio si urmeaza productiei de succes din 2008, intitulata 'Dark Horse' si premiata cu 3 Discuri de Platina. Albumul a inregistrat vanzari de peste 5 milioane de unitati in digital si 52 de milioane de accesari in timpul campaniei de promovare.

'Suntem 4 oameni care adora sa faca muzica in felul in care ne place s-o facem', declara solistul Nickelback Chad Kroeger.'Am intrat in studio anul asta fara o viziune anume, insa totul a venit de la sine. Suntem extrem de fericiti de rezultate si abia asteptam sa le impartasim cu fanii nostri.'

Presedintele Roadrunner Records, Jonas Nachsin, a adaugat: 'De-a lungul multor ani in care am lucrat cu Nickelback, am fost intotdeauna uimiti de abilitatea formatiei de a inregistra in mod continuu single-uri si albume care sa inspire si sa incante milioane de oameni. Dupa ce am ascultat noul material, suntem siguri ca au reusit din nou si suntem dedicati si dornici sa promovam trupa pe tot globul.'

Nickelback este una dintre cele mai mari trupe de rock ale lumii, cu vanzari de peste 50 de milioane de albume. Inca din 2001, cand au cucerit topurile cu hit-ul lor 'How You Remind Me', Nichelback a reusit sa aduca 18 single-uri in mai multe topuri Billboard.

Clasicul 'All the Right Reasons' a asigurat formatiei Nickelback un loc permanent in istoria muzicii rock, stationand 112 saptamani consecutive in Top 30 Billboard si fiind premiat de 8 ori cu platina in Statele Unite. Albumul a avut vanzari de peste 11 milioane de copii in intreaga lume si a ocupat pozitii de top in patru tari. 'All the Right Reasons' contine 7 single-uri cu vanzari online de peste 12 milioane iar toate cele 5 videoclipuri lansate au devenit numarul 1 in playlist-ul VH1. Mai mult, productia a castigat American Music Award la categoria Favorite Pop/Rock Album, 3 Billboard Music Awards si Juno Awards in Canada si a adus vanzari de peste 2 milioane de bilete la concertele de promovare.

Chickenfoot prezentare album

Trupa Chickenfoot  a inceput prezentarea pieselor de pe noul album "Chickenfoot  III". Albumul o sa fie lansat in data de 27 septembrie . Postez mai jos materialele despre primele trei piese.