joi, 7 aprilie 2011

Rocca paraseste momentan Firma

 Daniel Rocca, solistul si producatorul trupei Firma, lanseaza primul material solo. Single-ul „Hello, hello” are deja un videoclip, regizat chiar de artist si urmeaza sa apara pe piata la sfarsitul lui Aprilie. Evenimentul are loc pe fondul unei absente de 3 ani de pe scena muzicala romaneasca. Artistul a compus muzica de film, a produs albume si a regizat sub egida Free Space Records, materiale pentru artisti diversi, printre care si Horia Brenciu, Andra sau Sophia. Daniel Rocca este fondatorul trupei Firma, pentru care a compus si regizat de-alungul timpului piese precum „Nimeni” si „Baby is crying”. Artistul a definit separarea de trupa pe care a dus-o pe scena MTV EMA si Vh1, ca fiind „momentana”, mentionand ca si „Firma lucreaza la un nou material”.

marți, 5 aprilie 2011

Joe Bonamassa, nr. 1 in USA

Cel mai nou album Joe Bonamassa, “Dust Bowl”, a debutat direct pe locul 1 in Billboards Blues Charts, si pe locul 37 on Billboards Top 200. Dust Bowl este cel de-al treilea album consecutiv care debuteaza direct pe primul loc in topul american de blues. La acest material Joe a colaborat din nou cu  producatorul Kevin “Caveman” Shirley, si are ca invitati legende ale muzicii country din Nashville, Vince Gill si John Hiatt. 


luni, 4 aprilie 2011

Rock the City 2011


Piata Constitutiei va deveni pentru trei zile punctul zero al muzicii rock.  A treia editie a festivalului Rock the City, organizat de D&D East Entertainmet, va aduce la Bucuresti pe 1, 2 si 3 iulie multe suprize. Whitesnake, Judas Priest, Prodigy, Mike and The Mechanics sunt doar cativa dintre cei care vor face show exploziv in inima Bucurestiului. 



Pentru a doua oara in Romania, una dintre cele mai mari trupe rock ale lumii, WhiteSnake, va concerta la Rock the City, spectacolul facand parte din turneul lor de promovare a noului album „Forevermore”, ce a fost lansat in Europa pe data de 25 martie.
O alta trupa britanica, Judas Priest, ii va incanta pe iubitorii muzicii Heavy Metal din Romania cu un spectacol din ultimul lor turneu mondial „ Epitaph World Tour”.



Baietii de la Prodigy s-au indragostit de Romania. Iata ca aceştia vor fi prezenti la Bucureşti in cadrul Festivalului, poposind in tara noastra pentru a patra oara. "Breathe", "Voodoo People", "Firestarter" şi "Smack My Bitch Up" vor rasuna in Piata Constitutiei cu ocazia Festivalului. The Prodigy a vandut pana in prezent 16 milioane de albume in toata lumea.
Biletele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim şi se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro.  Accesul publicului se va face in fiecare zi a Festivalului, incepand cu orele 14.00, iar ora de incepere a concertelor programate va fi 17.00 .
D&D East Entertainment si Eventim recomanda achizitionarea biletelor numai din locurile autorizate Evetim si prin organizatorul Festivalului, D&D East Entertainment.

Byron, unplugged la Oldies Pub



Un concert unplugged al celor de la Byron este programat in aceasta saptamana in Oldies Pub. Trupa isi va promova cel mai nou album "Perfect", material care cuprinde adaptari si reorchestrari dupa 16 melodii romanesti cunoscute si a carui poveste a inceput din "nepotrivirea" stilului Byron cu anumite voci. Concertul de joi  aduce si piese de pe celelalte albume, "Forbidden Drama" si "A Kind of Alchemy".

duminică, 3 aprilie 2011

Berti Barbera canta cu Speak Floyd



Berti Barbera s-a alaturat proiectului Speak Floyd. Primul concert in formula nou a fost in capitala la Gambrinus Live Stage Pub. Berti a postat pe facebook fotografii de la concert si a scris ca "...a fost una dintre cele mai frumoase experiente muzicale pe care le-am avut vreodata, imi doresc s-o repet de cat mai multe ori...". Am mai scris despre Speak Floyd si poti reasculta si interviul realizat cu Sandy Deac despre acest proiect.